Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörler Toplantısına Katıldı

07 Aralık 2017, Perşembe 498

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ 06 Aralık 2017 Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Doğu Karadeniz Bölgesi Rektörleri ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet COŞKUN, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Recep Tayyip Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın misafiri oldular.

Toplantıda,  sosyal ve bilimsel alanlarda birlikte çalışma, bölge üniversiteleri arasındaki birliktelik ve dayanışmanın daha da artırılması, eğitimde kaliteyi yükseltmek adına yapılacak faaliyetler ve çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu.