ENGLISH
Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Rektörler Toplantısına Katıldı

09 Nisan 2018, Pazartesi 169

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde eğitim veren beş üniversitenin rektörü, 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya ev sahibi Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin yanı sıra, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. İbrahim Zeybek, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman katıldı.

Toplantıda, bölge üniversitelerinin karşılaştıkları genel sorunlar ve bunların çözümü noktasında atılması gereken adımlar ele alındı.