Rektörümüz Prof.Dr. Fahrettin TİLKİ Muş Alparslan Üniversitesinde yapılan Türkiye’nin Fırsat Penceresi: “Türk Yükseköğretimi” adlı toplantıya katıldı.

17 Temmuz 2019, Çarşamba 743

Türk yükseköğretiminde kalite odaklı birçok ilki ve yeni projeleri hayata geçiren “Yeni YÖK” tarafından  “Dijitalleşen YÖK” mottosuyla başlatılan Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen sekiz yeni üniversitenin proje protokollerinin de imzalanacağı Türkiye’nin Fırsat Penceresi: “Türk Yükseköğretimi” adlı toplantı Muş’ta gerçekleştirildi.

YÖK Başkanlığınca, Muş Alparslan Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu,  Rektörümüz Prof.Dr. Fahrettin Tilki ile Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen ilk sekiz ve yeni seçilen sekiz üniversite rektörünün yanı sıra bölgedeki bazı üniversitelerin rektörleri de katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından, Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a 27 Rektörün imzasını taşıyan bir teşekkür beratı hediye edildi.

Toplantı sonrasında YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başkanlığında toplantıya katılan bütün üniversite rektörlerinin katılımıyla “Bölge Üniversiteleri Rektörleri Toplantısı” gerçekleştirildi.