Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemiz Seyitler Yerleşkesinde Çalışmaları Süren Cami İnşaatını Gezdi

13 Eylül 2018, Perşembe 1439

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, temelleri geçtiğimiz Nisan ayında atılan Seyitler Yerleşkesi Üniversite Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Peker, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Artvin Müftülüğü tarafından hayata geçirilen ve Artvin Valiliği, Üniversitemiz ve Artvin Seyitler Yerleşkesi Cami Yaptırma-Yaşatma Derneği tarafından desteklenen Seyitler Yerleşkesi Üniversite Camii Projesi yaklaşık 2600 metrekarelik açık alan üzerine inşa ediliyor. Seyitler Yerleşkesi Üniversite Cami Projesi kapsamında ayrıca lojman ve gençlik merkezi gibi birimler de yer alıyor. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması öngörülüyor.