Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’den, İl Sağlık Müdürü Gürol Köroğlu’na İadeyi Ziyaret

08 Nisan 2021, Perşembe 158

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Artvin İl Müdürü Gürol Köroğlu’na iadeyiziyarette bulundu. Artvin ve Üniversitemiz özelinde eğitim ve sağlık kavramlarının değerlendirildiği ziyarette Covid-19 salgınının eğitim ve akademideki etkileri değerlendirildi.

Covid 19, post pandemi ve bu süreçte şekillenen “yeni normal” kavramları, Artvin İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çalışmalarla ilgili fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette; Üniversitemizde sağlık alanında akademi ve eğitim faaliyetleri yürüten Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile program düzeyinde eğitim hizmetlerinin verildiği akademik birim ve üniteler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ziyaret hediye takdimi ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.