Trabzon İhlas Haber Ajansı Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

07 Nisan 2021, Çarşamba 69

İhlas Haber Ajansı Trabzon Bölge Müdürü Öner Seven, İhlas Haber Ajansı Haber Müdürü ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ile İhlas Haber Ajansı Artvin Muhabiri Adem Güngör, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bölgesel kalkınma ve sanayileşme ile Artvin özelinde bölgenin kültürel zenginlikleri, eğitim imkânları, enerji ve su potansiyelinin değerlendirildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi ile bölgede yetişen tıbbi-aromatik bitkilerin sağlık ve kozmetik alanlarında değerlendirilebilmesi için tesis edilen Tıbbi Aromatik Bitkiler Laboratuvarı hakkında konuklara bilgiler aktardı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bilgin eğitim ve akademide Üniversitemizin yeni dönem proje ve planları ile öğrencilere sunulan hizmetlerin daha da geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi için atılması gereken adımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.