Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak’tan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Ziyaret

25 Ocak 2018, Perşembe 545

Bir dizi temasta bulunmak üzere Artvin’e gelen Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz hakkında özet bilgiler aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin, ülkemizin Kafkasya sınırında bulunması nedeniyle ülkeler arası sosyo-kültürel etkileşime ve özellikle Gürcistan’daki üniversitelerle akademik işbirliklerine ayrı bir önem verdiğini belirtti.

Başkonsolos Makbule Koçak ise Batum Başkonsolosluğuna atanmasının ardından Artvin’i ziyaret etme fırsatı bulduğunu ve iki ülke arasındaki ekonomik, siyasi ve kültürel alanlardaki işbirliklerinin daha da ileriye taşınması için gayret içerisinde olduklarını ifade etti.

Ziyaret karşılıklı temenniler ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.