Türkmenistan Büyükelçiliğinden Üniversitemize Ziyaret

13 Ekim 2020, Salı 422

Türkmenistan Büyükelçiliği Başkâtibi Kerim Yazberdiyev, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti. Büyükelçilikten 3. Katip Agamuhammed Sahedov’un da hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin öğrencilere sunduğu eğitim imkanları hakkında bilgiler aktardı. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşme karşılıklı plaket takdimi ve temennilerin ardından sona erdi.

Ziyaretin ardından konuklar, Üniversitemizde eğitim gören Türkmenistan uyruklu öğrencilerle toplantıda bir araya geldi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar’ın da yer aldığı toplantıda Büyükelçilik Başkatibi Yazberdiyev öğrencilere yönelik ‘eğitim ve kariyer’ temalı sunum eşliğinde bir konuşma gerçekleştirdi.