Üniversitemiz Öğrencileri Tarafından “İdlib Şehitlerini Anma ve Kahraman Ordumuza Destek” Programı Düzenlendi

09 Mart 2020, Pazartesi 495

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından “Kitap, Akademik Düşünce, Eğitim ve Medeniyet Topluluğu” tarafından 9 Mart 2020 Pazartesi günü Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde “İdlib Şehitlerini Anma ve Kahraman Ordumuza Destek” programı düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin de yer aldığı programa AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Murat Kibar ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitlerimiz için dua okundu.  Merasimde kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, böylesi zor bir dönemde Üniversite olarak kahraman Mehmetçiğin her zaman yanında olacaklarını belirtirken İdlib’te şehit düşen askerlerimize rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileklerinde bulundu.