× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
Üniversitemiz Yeni Müzik Topluluğundan Konser

01 Kasım 2017, Çarşamba 169

Üniversitemiz Yeni Müzik Topluluğu, 31 Ekim 2017 tarihinde Üniveristemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde bir konser verdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ'nin de katıldığı konsere, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konserde Karadeniz'in doğal güzellikleriyle bezenen yöresel türküleri ve Anadolunun geçmişten bugüne eşsiz kültürel zenginliğiyle yoğrulan ezgilerin seslendirildiği program sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, konserde sahne alan ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere teşekkür belgelerini verdi.