Üniversitemizde 5. Kar Şenliği Gerçekleştirildi

24 Mart 2018, Cumartesi 464

Üniversitemizde geleneksel hale gelen Kar Şenliğinin 5.si, bu yıl 24 Mart 2018 Cumartesi günü 2200 m yükseklikte bulunan Atabarı Kayak Merkezinde (Mersivan) düzenlendi. Üniversitemizce gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemiz öğrencileri ve personeli ile basın mensupları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Tilki: “Öğrencilerimize Geniş Yelpazede Hizmet Sunma Gayretindeyiz”

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki etkinlikte yaptığı açıklamada, Üniversitemizde geleneksel halen gelen kar şenliklerini her geçen yıl büyük katılımlarla gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Bu yılki etkinliğe 650’ye yakın öğrencinin katıldığını bildiren Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, “Üniversitemiz farklı alanlarda geniş yelpazedeki etkinliklerle öğrencilerimizi bir araya getirmeye çalışmaktadır. Şehrimize yaklaşık 17 km uzaklıkta ormanlık alan içerisinde Artvinimizin eşsiz güzelliklerinin kışın da devam ettiğini gösteren bu ortamda hem öğrencilerimizi Artvin’in doğal zenginlikleri ile tanıştırmak hem de yaklaşan sınavlar öncesinde onlara motivasyon kazandırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bundan sonra da ekoturizm ve doğa sporları temasında sosyal ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimize hizmet ve desteklerimiz devam edecektir. Etkinlikte emeği geçen tüm personelimize ve etkinliğe katılan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler tarafından yapılan “kardan heykelleri” gezen Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, aynı zamanda basın mensupları ve öğrencilerle birlikte kar voleybolu oynadı.

Kardan Heykellerde “Afrin” İmzası

Öğrencilerimiz yaptıkları kardan heykellere “Afrin” imzası atarak Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de terör örgütlerine karşı mücadele veren kahraman Mehmetçiklere moral desteğinde bulundu.