Üniversitemizde “Covid-19 Enfeksiyonu ve Salgından Korunma” Temalı Seminer Düzenlendi

06 Ekim 2021, Çarşamba 398

AÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanlığı ve Artvin Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde hastane uygulamasına çıkacak olan öğrencilere yönelik, 5 Ekim 2021 Salı günü Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Covid-19 Enfeksiyonu ve Salgından Korunma” temalı bir seminer düzenlendi.
Seminerde Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Melek Yılmaz Şentürk, “Covid-19 ve bulaşma yöntemi, salgına karşı koruyucu ekipmanlar, Covid-19 riskli ya da tanılı hastaya yapılacak uygulamalar ve hastalıktan korunma” gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu. Programa Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ile Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik, İlk ve Acil Yardım, Yaşlı Bakım, Ağız-Diş Sağlığı ve Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği Bölümü öğrencileri katılım gösterdi.