Üniversitemizde Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

18 Kasım 2022, Cuma 318

Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesinde 18 Kasım 2022 Cuma günü Fidan Dikim Etkinliği düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’in de katıldığı etkinlikte öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.
ANG Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu'nun fidan dikimi bilgilendirme sunumu ile başlayan etkinlikte yaklaşık 200 adet doğal ve egzotik bitki fidanının Botanik Bahçesi içerisinde dikimi yapıldı.
Üniversitemiz ANG Botanik Bahçesi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melahat Özcan ve akademisyenler ile Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu, Botanik Kulübü, Satranç Topluluğu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Artvin Meslek Yüksekokulu Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri katıldı.