Üniversitemizde Girişimcilik Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

29 Kasım 2019, Cuma 269

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) faaliyet programında yer alan Girişimcilik Haftası etkinliklerinin “Artvin bölümü” 27-28 Kasım 2019 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda “Doğu Karadeniz Kadın ve Sosyal Girişimcilik”, “Sosyal Girişimcilik: Simbiyoz Aktivite”, “Dijital Girişimcilik ve İş Geliştirme”, “Girişimcilik Fikirleri ve İş Hayatına Etkin Atılım” gibi konularda seminerlere yer verildi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın, TR90 Bölgesi'nde faaliyet gösteren tüm üniversitelerde girişimcilik farkındalığının geliştirilmesi ve yenilikçi fikirleri olan gençlere farklı bakış açıları kazandırmak amacı ve gençlerin bir kariyer seçeneği olarak girişimciliği değerlendirmeleri ve girişimcilik konusunu gündemde tutmaya yönelik farkındalık oluşturulması hedefi ile düzenlenen program kapsamında,  Goluri Turizm'den Refika Kadıoğlu, Simbiyoz Aktivite Derneğinden Neslihan Edinçliler, Hülya Aras ve Aylin ŞEN, Bilgi Üniversitesinden Öğr. Gör. Kozan Demircan, KTÜ Teknoloji Transfer Ofisinden Beril Değermenci ve Eren Yılmaz girişimcilik ile ilgili olarak tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.

Üniversitemiz Öğrencileri Rize’de DOKA Etkinliğinde Yer Aldı

Üniversitemiz DOKA Temsilciliği ve öğrencileri aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde gerçekleştirilen DOKA Girişimcilik Haftası etkinliklerinin açılış programına katıldı.