Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Düzenlendi

03 Şubat 2020, Pazartesi 429

24 Mayıs 2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 30430 sayılı “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” gereğince Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından tüm personelimize yönelik üç farklı yerleşkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri düzenlendi.

Eğitimler, 27-30 Ocak 2020 tarihlerinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Seyitler Yerleşkesi Orman Fakültesi konferans salonlarında ilgili yönetmelik gereği tam gün olarak gerçekleştirildi. Eğitimler koordinatörlük bünyesinde görev yapan iş sağlığı ve güvenliği uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Serden Başak, Dr. Öğr. Üyesi Elif Işık, Dr. Öğr. Üyesi Kazım Onur Demirarslan ve Öğr. Gör. Harun Hacıfazlıoğlu tarafından verildi.