Üniversitemizde Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

11 Haziran 2021, Cuma 441

Üniversitemizde Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı 10 Haziran 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç ve Üniversitemiz Stratejik Plan Komisyonu üyeleri katıldı.

“Yeni stratejik plan oluşturmak için yol haritası belirleme” ana temasında düzenlenen toplantıda, Üniversitemizin mevcut stratejik planının durum analizi ve gerçekleşme oranları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Yeni stratejik planın üniversitenin ve kentin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmesi görüşünün paylaşıldığı toplantıda, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Alanında İhtisas Üniversitesi” kimliğinin ön plana çıkarılması ve Artvin’in coğrafi ve stratejik konumunun sağladığı fırsatların Üniversitemiz vizyon ve misyonu çerçevesinde değerlendirilmesi konularında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda, çalışma gruplarının oluşturulması ve bir sonraki oturum takvimi de kararlaştırıldı.