Üniversitemizden 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayına Destek

08 Şubat 2019, Cuma 278

Milli Eğitim Bakanlığının 2019 Yılı faaliyet takviminde yer alan ve eğitimde 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşma gayesi ile başlatılan 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayının Artvin aşaması 9-10 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Artvin il merkezinde ve 8 ilçede tertiplenen Çalıştayda ‘Temel Eğitim’,  ‘Özel Eğitim’, ‘Öğrenme Analitiği’, ‘Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık’, ‘Öğrenme Süreçlerinde Dijital Eğitim’ ve ‘Yabancı Dil Eğitimi’ gibi temalarda hazırlanan oturumların yanı sıra Yaşayan Matematik Projesiyle ilgili bilgilendirmelere yer verildi.

Artvin çerçevesinde organize edilen Çalıştaya, Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından da katılım sağlandı. Bu bağlamda Üniversitemizi ziyaret eden Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye plaket takdim etti.