Üniversitemizden Azerbaycan’da yeni Uluslararası İşbirliği Anlaşmaları

25 Nisan 2018, Çarşamba 409

Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi ofis sorumlusu Öğr. Gör. Hakan GÜLTEKİN Bakü Devlet Üniversitesi Dış ilişkiler Ofisi Sorumlusu Dr. Elmira İsmayilova ve Hazar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hassan Niknafs ile uluslararası akademik işbirliği konularında görüşme gerçekleştirdi. Bakü Devlet Üniversitesi dış ilişkiler toplantı salonunda gerçekleşen toplantı neticesinde, Artvin Çoruh Üniversitesi ile Bakü Devlet Üniversitesi arasında Erasmus+ ve Mevlana anlaşmaları yapılması kararlaştırıldı. Aynı gün Hazar Üniversitesi Rektörlük ofisinde gerçekleşen toplantı sonucunda, Hazar Üniversitesi ile geniş kapsamlı bir İkili işbirliği anlaşması ve bir de Erasmus+ anlaşması yapılması hususu karara bağlandı. Toplantı Hazar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hassan Niknafs’ın Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi Hazar Üniversitesi’ne daveti ile sona erdi.