× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
ENGLISH | РУССКИЙ
V.N. Karazin Kharkiv Devlet Üniversitesinden Ziyaret

18 Ağustos 2017, Cuma 95

Üniversitemizle Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşması bulunan V.N. Karazin Kharkiv Devlet Üniversitesinden Uygulamalı Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Valentin A. Chebanov, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker’i ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasında çeşitli alanlarda yürütülmekte olan ortak projelerin geliştirilmesi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Prof. Dr. Chebanov, projenin yürütücülerinden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Gümüş ile birlikte program çerçevesinde ilaç geliştirilmesi alanında 2 hafta boyunca laboratuvar çalışmaları yürütecek.