Ziraat Bankası Artvin Şubesi Müdürü Vural Özkan, Rektörümüzü Ziyaret Etti

02 Ağustos 2021, Pazartesi 310

Bir süre önce göreve başlayan Ziraat Bankası Artvin Şubesi Müdürü Vural Özkan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Artvin’de eğitim alanında yürütülen faaliyetlerin kentin sosyal ve ekonomik kalkınmasına sağladığı katma değerler, eğitim ve akademi projeleri ile Üniversitenin kent ekonomisine sağladığı fırsatlar hakkında fikir alışverişleri yapıldı. Tıbbi Aromatik Bitkiler alanında “ihtisas üniversitesi” olan Üniversitemizin bu alanda Ziraat Bankası ile gerçekleştirebileceği işbirliği ve ortak çalışma imkânları irdelendi. Ayrıca Üniversitemiz Botanik Bahçesinde yöreye özgü bitki çeşitliliğin korunması ve tanıtılması yönündeki yürütülen çalışmalar ve hazırlanabilecek projeler ele alındı. Şube Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Sefer Yavuz’un da yer aldığı ziyaret, hediye takdimi ve iyi niyet temennileri ile sona erdi.