Yener OĞAN

Öğr.Gör. Yener OĞAN

Artvin Çoruh Üniversitesi, Artvin Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Programı
oganyener artvin.edu.tr 3414
Ofis 212
Telefon +90 466 215 10 92
E-Posta oganyener artvin.edu.tr
Websitesi -
Facebook https://www.facebook.com/yenerogan
Twitter @oganyener
Adres Arhavi Meslek Yüksek Okulu - Arhavi/ARTVİN
Yöksis Profil Sayfası

Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
08:00-09:00






09:00-10:00






10:00-11:00
Anadolu Uygarlıkları
Turizm Uygulama Alanı

Ziyafet Servisi Yönetimi
Turizm Uygulama Alanı
Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı


11:00-12:00 Servis Uygulamaları
Turizm Uygulama Alanı
Anadolu Uygarlıkları
Turizm Uygulama Alanı

Ziyafet Servisi Yönetimi
Turizm Uygulama Alanı
Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı


12:00-13:00






13:00-14:00 Servis Uygulamaları
Turizm Uygulama Alanı



Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı


14:00-15:00 Servis Uygulamaları
Turizm Uygulama Alanı



Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı


15:00-16:00 Sektör Uygulaması
B-212



Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı


16:00-17:00 Sektör Uygulaması
B-212



Yiyecek İçecek Hizmetleri II
Turizm Uygulama Alanı



Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
17:00-18:00






18:00-19:00






19:00-20:00






20:00-21:00






21:00-22:00






22:00-23:00






23:00-24:00






Akademik Görevler

  1. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2020 -
  2. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2010 - 2020

Bildiriler

  1. Kastamonu İlinde Bulunan Kanyonların Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İnceleme / An Investigation on the Evaluation of the Tourism Potential of the Cansions in Kastamonu Province

    Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, Antalya, TÜRKİYE, 2020 Etkinlik Tarihi : 02.04.2020 - 05.04.2020
    Uluslararası Tam metin bildiri
  2. Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünleri Üzerine Nitel Bir İnceleme: Karadeniz Bölgesi Örneği / A Qualitative Research On Geographical Indication Gastronomy Products: Black Sea Region Sample

    Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, Antalya, TÜRKİYE, 2020 Etkinlik Tarihi : 02.04.2020 - 05.04.2020
    Uluslararası Tam metin bildiri
  3. Balıkesir İli Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir İnceleme / A Qualitive Analysis on Evaluation of Gastronomy Potential of Balıkesir

    Yazarlar : PULLUK ENGİN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, Antalya, TÜRKİYE, 2020 Etkinlik Tarihi : 02.04.2020 - 05.04.2020
    Uluslararası Tam metin bildiri
  4. Katkı Maddesi Antioksidanların Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi / An Evaluatıon Of Additive Antioxidants In Terms Of Gastronomy

    Yazarlar : OĞAN YENER,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, Yayın Yeri : Artvin International Congress on Social Sciences, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 24.10.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019
    Uluslararası Tam metin bildiri
  5. Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine

    Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : Artvin International Congress on Social Sciences, 2019 Basım Tarihi : 24.10.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019
    Uluslararası Tam metin bildiri
  6. Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences

    Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : Uluslararası Artvin Sempozyumu, 2018 Basım Tarihi : 31.12.2018 Etkinlik Tarihi : 18.10.2018 - 20.10.2018
    Uluslararası Tam metin bildiri
  7. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği / Hygiene-Sanitation of Food and Beverage Establishment Artvin Çoruh University Sample

    Yazarlar : ÖZKAYA FÜGEN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Uluslararası Artvin Sempozyumu, 2018 Basım Tarihi : 31.12.2018 Etkinlik Tarihi : 18.10.2018 - 20.10.2018
    Uluslararası Tam metin bildiri
  8. Turizm Gelirlerinin Ekonomik Büyüme Üzerine Etkileri Panel Eşbütünleşme ve Nedensellik Analizi / TheAffects of Tourism Revenues on Economic Growth: A PanelCointegration a nd Causality Analysis

    Yazarlar : KAMACI AHMET,OĞAN YENER, Yayın Yeri : International Conference On Eurasian Economies, Üsküp, MAKEDONYA, 2014 Basım Tarihi : 09.07.2014 Etkinlik Tarihi : 06.07.2014 - 08.07.2014
    Uluslararası Tam metin bildiri
  9. Bireylerin Çay Tüketiminde Şeker Kullanım Düzeyinin İncelenmesi / An Examinatıon Of The Level Of Sugar Use By Individuals In Tea Consumption

    Yazarlar : OĞAN ELA,OĞAN YENER,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
    Uluslararası Özet bildiri
  10. Bireylerin Kahve Tüketim Düzeyleri ve Kahve Tercihleri Üzerine Bir Alan Araştırması / A Field Research On Individual Coffee Consumption Levels And Coffee Preferences

    Yazarlar : OĞAN YENER,OĞAN ELA,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
    Uluslararası Özet bildiri
  11. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample

    Yazarlar : OĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Yayın Yeri : Gastronomi Zirvesi, Ankara, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 22.05.2018 Etkinlik Tarihi : 22.03.2018 - 25.03.2018
    Uluslararası Özet bildiri
  12. Örnek Bir Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimi Projesinin Bölge Halkı Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi / An Evaluation Of The Effect On The Regional Public Of A Sample EcotourismInformation Training Project

    Yazarlar : OĞAN YENER,AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA, Yayın Yeri : I. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2017 Basım Tarihi : 02.05.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017
    Uluslararası Tam metin bildiri
  13. Turizm Eğitimi Alan Melsek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Profili ve Mesleki Beklentileri / A Research on Occupational Expectations and Socio-Economic Profiles of University Students Graduate Tourism Education

    Yazarlar : OĞAN ELA,AKYOL CEYHUN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : I. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2017 Basım Tarihi : 02.05.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017
    Uluslararası Tam metin bildiri
  14. An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa

    Yazarlar : ÜLKER MUSTAFA,OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, 2017 Basım Tarihi : 18.12.2017 Etkinlik Tarihi : 13.12.2017 - 14.12.2017
    Uluslararası Özet bildiri
  15. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi Alanı Gaziantep Değerlendirilmesi

    Yazarlar : CANBOLAT CİHAN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, GAZİANTEP, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 01.07.2018 Etkinlik Tarihi : 21.06.2018 - 22.06.2018
    Uluslararası Özet bildiri

Deneyimler

  1. Koru Motel (Pamukkale-Denizli), Stajer, Ticari (Özel), 1998 - 1998
  2. Richmond Hotel (Karahayıt-Denizli), Stajer, Ticari (Özel), 1999 - 1999
  3. Gusto Restaurant (Bornova-İzmir), Aşçı, Ticari (Özel), 2001 - 2003
  4. Kültür Merkezi ve Akademik Personel Yemekhanesi (Gazi Üniversitesi-Ankara), Garson, Kamu, 2004 - 2005
  5. Elchyn Catering (İstanbul), Supervisor, Ticari (Özel), 2005 - 2008
  6. Orbis Posejdon Hotel (Gdansk-Polonya), Garson, Ticari (Özel), 2007 - 2007
  7. Lezzetli Restaurant (Gdansk-Polonya), Aşçı, Ticari (Özel), 2007 - 2007
  8. Dafne Restaurant (Çankaya-Ankara), Şef, Ticari (Özel), 2007 - 2009
  9. Los Angales Cafe Restaurant (Ankara), Aşçı, Ticari (Özel), 2007 - 2009
  10. Balıkı Bahçe Et Balık Restaurant (Ümitköy-Ankara), Şef, Ticari (Özel), 2007 - 2009

Dersler

Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2019-2020 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
2019-2020 SERVİS UYGULAMALARI Türkçe 3
2019-2020 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ II Türkçe 6
2019-2020 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ I Türkçe 6
2019-2020 ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Türkçe 2
2019-2020 ANADOLU UYGARLIKLARI Türkçe 2
2019-2020 TURİZM COĞRAFYASI Türkçe 3
2018-2019 Menü Planlama Türkçe 3
2018-2019 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2018-2019 Turizm Coğrafyası Türkçe 3
2018-2019 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2018-2019 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2018-2019 Ziyafet Servisi ve Yönetimi Türkçe 2
2018-2019 2. Yabacı Dil (Rusça) Türkçe 2
2018-2019 Servis Uygulamaları Türkçe 3
2018-2019 Uluslararası Turizm Türkçe 2
2017-2018 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2017-2018 Ziyafet Servisi Yönetimi Türkçe 2
2017-2018 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2017-2018 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2017-2018 Karşılayıcı Acente Türkçe 3
2017-2018 Servis Uygulamaları Türkçe 3
2017-2018 Menü Planlama Türkçe 3
2017-2018 Turizm Coğrafyası Türkçe 3
2016-2017 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2016-2017 Örgütsel Davranış Türkçe 2
2016-2017 Karşılayıcı Acente Türkçe 3
2016-2017 Turizm Ekonomisi Türkçe 3
2016-2017 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2016-2017 Dosyalama ve Arşivleme Türkçe 4
2016-2017 Servis Uygulamaları Türkçe 3
2016-2017 Ziyafet Servisi Yönetimi Türkçe 2
2016-2017 Turizm Coğrafyası Türkçe 3
2016-2017 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2015-2016 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2015-2016 Turizm Ekonomisi Türkçe 3
2015-2016 Turizm Coğrafyası Türkçe 3
2015-2016 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2015-2016 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2015-2016 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2014-2015 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2014-2015 Acente Muhasebesi Türkçe 3
2014-2015 Konaklama İşletmeleri Muhasebesi Türkçe 4
2014-2015 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2014-2015 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2014-2015 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2014-2015 Turizm Coğrafyası Türkçe 4
2013-2014 Turizm Coğrafyası Türkçe 4
2013-2014 Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 2
2013-2014 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Türkçe 2
2013-2014 Yiyecek İçecek Hizmetleri II Türkçe 6
2013-2014 Dosyalama ve Arşivleme Türkçe 3
2013-2014 Anadolu Uygarlıkları Türkçe 2
2013-2014 Yiyecek İçecek Hizmetleri I Türkçe 6
2013-2014 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2012-2013 Reklamasyon Türkçe 2
2012-2013 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2012-2013 Kalite Yönetim Sistemleri Türkçe 2
2012-2013 Rehberlik Hizmetleri Türkçe 2
2012-2013 Tur Programları Türkçe 6
2012-2013 Türkiye Fiziki Coğrafyası Türkçe 6
2011-2012 Örgütsel Davranış Türkçe 2
2011-2012 Temel Hukuk Türkçe 3
2011-2012 Temel Hukuk Türkçe 2
2011-2012 Turizm Coğrafyası Türkçe 6
2011-2012 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2010-2011 Karşılayıcı Acente Türkçe 4
2010-2011 Mesleki Çalışma ve Seminer Türkçe 4
2010-2011 Turizm Coğrafyası Türkçe 6
2010-2011 Dış Ticarette Standardizasyon Türkçe 2
2009-2010 Dosyalama ve Arşivleme Türkçe 3
2009-2010 Örgütsel Davranış Türkçe 2
Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2018-2019 Turizm ve Hizmet Ekonomisi Türkçe 3
2015-2016 Turizm ve Hizmet Ekonomisi Türkçe 3

İdari Görevler

  1. Yönetim Kurulu Üyeliği
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,
    2015 - 2017
  2. MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,
    2015 - 2017
  3. Program Başkanı
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR.
    2012 - 2015
  4. Erasmus Koordinatörü
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,

Kitaplar

  1. Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye
    OĞAN YENER, Yayın Yeri : Detay Yayıncılık, TÜRKİYE, Türkçe, 2020
    Uluslararası Bilimsel Kitap Bölüm(ler)

Makaleler

  1. Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma / A Research On Spices Consumption Of The Women’s

    Yazarlar : OĞAN YENER,SARPER FULYA,ÖZER ELİF ZEYNEP,ÇEKİÇ İBRAHİM, Yayın Yeri : Researcher: Social Science Studies, 2019
    Uluslararası Hakemli Scientific Indexing Services, Catalogue of Hamburg...
  2. Üniversite Çalışanlarının Yiyecek İçecek İşletmesi Tercihleri ve Hijyen-Sanitasyon Üzerine Bir Araştırma / A Research On Food And Beverage Establishment Preferences And Hygiene-Sanitation Of University Staffs

    Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : The Journal of Academic Social Science, 2019
    Uluslararası Hakemli CiteFactor, SOBİAD, Index Copernicus, aSOS, İSAM,...
  3. Gümüşhane Yöresine Özgü Gastronomik Bir Değer Harç Ekmeği / A Particular Gastronomic Value In Gümüşhane Region Harç Bread

    Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi / The Journal of International Social Research, 2019
    Uluslararası Hakemli Ebsco, Proquest, Index Islamicus, Sobiad
  4. Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on Occupational Expectations and Socio-Economic Profiles of University Students Graduate Tourism Education

    Yazarlar : AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Gaziantep University Journal of Social Sciences, 2018
    Uluslararası Hakemli TR Dizin, Asos Index, Sobiad, Doaj,
  5. Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği / Communicatıon Skills of Hotel Management Employees: Artvin Sample

    Yazarlar : OĞAN YENER,ŞAHİNGÖZ SEMRA, Yayın Yeri : Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi, 2018
    Uluslararası Hakemli ASOS index, Acarindex, Sobiad
  6. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample

    Yazarlar : OĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Yayın Yeri : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018
    Uluslararası Hakemli Index Copernicus, CiteFactor, Crossref
  7. Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri / Quality Cost Systems In Eastern Blacksea Region Hotels

    Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZULUCAN ABİTTER, Yayın Yeri : Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2017
    Uluslararası Hakemli Assos Index, Index Copernicus, Sobiad Index, ProQu...
  8. Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmeleri Yöneticilerinin Kalite Maliyet Sistemi Hakkındaki Görüşleri / Eastern Black Sea Region Hotel Managers Opinions About The Quality Cost Systems

    Yazarlar : OĞAN YENER,OĞAN ELA, Yayın Yeri : Researcher: Social Science Studies, 2017
    Uluslararası Hakemli Bibliothek, Sobiad, Giga, DRJI, AcademicKeys
  9. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Hayatına Hazırbulunuşluklarının Belirlenmesi

    Yazarlar : OĞAN ELA,OĞAN YENER,KAMACI AHMET, Yayın Yeri : Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2016
    Uluslararası Hakemli Assos, Arastırmax
  10. Kırsal Alanların Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi Artvin ili Arhavi ilçesi Örneği / Determination of Tourism Potential of Rural Areas –The Case of Artvin-Arhavi

    Yazarlar : AKYOL CEYHUN,GÜNER SİNAN,OĞAN YENER,AYDIN EKREM, Yayın Yeri : Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2014
    Uluslararası Hakemli ULAKBİM

Ödüller

  1. Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2019, Yayın Teşvik Ödülü
  2. Akademik Teşvik, TÜRKİYE, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, 2018, Yayın Teşvik Ödülü
  3. Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2018, Yayın Teşvik Ödülü
  4. Akademik Teşvik, TÜRKİYE, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, 2017, Yayın Teşvik Ödülü
  5. Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2020, Yayın Teşvik Ödülü

Öğrenim

  1. Lisans, GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ, 2004 - 2008
  2. Yüksek Lisans, NİĞDE ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, MUHASEBE VE FİNANSMAN (YL) (TEZLİ), 2011 - 2015
  3. Doktora, ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR), 2017 -

Projeler

  1. Artvin Çoruh Üniversitesinin Kobiler Üzerine Etkisi Artvin Örneği
    ULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı
    Tamamlandı , 15.05.2016 - 28.12.2016
  2. Yüncülerden Kaçkarlara Alternatif Trekking
    ULUSAL Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Eğitmen
    Tamamlandı , 15.04.2011 - 15.04.2011
  3. Ormanların Ekoturizm Amaçlı Kullanımı İçin Bilinçlendirme Projesi
    ULUSAL Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Eğitmen
    Tamamlandı , 12.12.2010 - 15.12.2010
  4. Türkiye deki Fındık Fiyatlarının Firmaların Finansal Performansı Üzerine Etkisi
    ULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı
    Tamamlandı , 06.03.2017 - 28.12.2017
  5. Arhavi Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimleri
    ULUSAL Özel Kuruluşlar Danışman
    Tamamlandı , 02.02.2017 - 03.04.2017
  6. Eko Turizmi Geliştirmeye yönelik Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Projesi
    ULUSAL Kalkınma Bakanlığı Eğitmen
    Tamamlandı , 01.09.2010 - 01.09.2011
  7. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Duygusal Zeka Düzeylerinin Belirlenmesi
    ULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı
    Tamamlandı , 01.06.2016 - 28.12.2016
  8. Arhavi İlçesinde Kırsal Turizm Potansiyelinin Ortaya Çıkartılması
    ULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı
    Tamamlandı , 01.06.2011 - 01.06.2012
  9. Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin İş hayatına hazırbulunuşluk düzeylerinin belirlenmesi
    ULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı
    Tamamlandı , 01.05.2014 - 30.12.2014

Sanatsal Faaliyetler

  1. Erasmus Staff Mobility

    POLONYA, Bydgoszcz, İngilizce, Diğer,
    Uluslararası Özgün 25.06.2018 - 29.06.2018
  2. Erasmus Staff Mobility

    İTALYA, Napoli, İngilizce, Diğer,
    Uluslararası Özgün 11.06.2013 - 21.06.2013
  3. Turizm Sektöründe Pazarlama ve Halkla İlişkiler Uygulamaları

    POLONYA, Gdansk, İngilizce, Diğer,
    Uluslararası Özgün 20.06.2007 - 20.09.2007
  4. South Caucausus Trans-Boundary Tourism

    GÜRCİSTAN, Batum, İngilizce, Diğer,
    Uluslararası Özgün 27.11.2013 - 29.11.2013
  5. Karadeniz Turizm Ağı İmaj Çalıştayı

    TÜRKİYE, Giresun, Türkçe, Diğer,
    Ulusal Özgün 17.01.2012 - 18.01.2012
  6. Karadeniz Turizm Ağı Etik Çalıştayı

    TÜRKİYE, Giresun, Türkçe, Diğer,
    Ulusal Özgün 17.04.2012 - 18.04.2012
  7. Arhavi’nin Turizm Potansiyeli

    TÜRKİYE, Artvin, Türkçe, Diğer,
    Ulusal Özgün 26.08.2011 - 26.08.2011

Üyelikler

  1. Turizm Akademisyenleri Derneği, Üye, 2015 -