Öğr.Gör. Yener OĞAN

Ofis | 212 |
Telefon | +90 466 215 10 92 |
E-Posta | oganyener![]() |
Websitesi | - |
https://www.facebook.com/yenerogan | |
@oganyener | |
Adres | Arhavi Meslek Yüksek Okulu - Arhavi/ARTVİN |
Yöksis Profil Sayfası |
Akademik Görevler
- ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2020 -
- ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2010 - 2020
Bildiriler
-
Katkı Maddesi Antioksidanların Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi / An Evaluatıon Of Additive Antioxidants In Terms Of Gastronomy
Yazarlar : OĞAN YENER,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, Yayın Yeri : Artvin International Congress on Social Sciences, Artvin, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 24.10.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019
Uluslararası Tam metin bildiri -
Balıkesir İli Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir İnceleme / A Qualitive Analysis on Evaluation of Gastronomy Potential of Balıkesir
Yazarlar : PULLUK ENGİN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 09.09.2020 Etkinlik Tarihi : 02.09.2020 - 05.09.2020
Uluslararası Tam metin bildiri -
Kastamonu İlinde Bulunan Kanyonların Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İnceleme / An Investigation on the Evaluation of the Tourism Potential of the Cansions in Kastamonu Province
Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 09.09.2020 Etkinlik Tarihi : 02.09.2020 - 05.09.2020
Uluslararası Tam metin bildiri -
Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünleri Üzerine Nitel Bir İnceleme: Karadeniz Bölgesi Örneği / A Qualitative Research On Geographical Indication Gastronomy Products: Black Sea Region Sample
Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 09.09.2020 Etkinlik Tarihi : 02.09.2020 - 05.09.2020
Uluslararası Tam metin bildiri -
Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine
Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : Artvin International Congress on Social Sciences, 2019 Basım Tarihi : 24.10.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019
Uluslararası Tam metin bildiri -
Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences
Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : Uluslararası Artvin Sempozyumu, 2018 Basım Tarihi : 31.12.2018 Etkinlik Tarihi : 18.10.2018 - 20.10.2018
Uluslararası Tam metin bildiri -
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği / Hygiene-Sanitation of Food and Beverage Establishment Artvin Çoruh University Sample
Yazarlar : ÖZKAYA FÜGEN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Uluslararası Artvin Sempozyumu, 2018 Basım Tarihi : 31.12.2018 Etkinlik Tarihi : 18.10.2018 - 20.10.2018
Uluslararası Tam metin bildiri -
Turizm Gelirlerinin Ekonomik Büyüme Üzerine Etkileri Panel Eşbütünleşme ve Nedensellik Analizi / TheAffects of Tourism Revenues on Economic Growth: A PanelCointegration a nd Causality Analysis
Yazarlar : KAMACI AHMET,OĞAN YENER, Yayın Yeri : International Conference On Eurasian Economies, Üsküp, MAKEDONYA, 2014 Basım Tarihi : 09.07.2014 Etkinlik Tarihi : 06.07.2014 - 08.07.2014
Uluslararası Tam metin bildiri -
Bireylerin Çay Tüketiminde Şeker Kullanım Düzeyinin İncelenmesi / An Examinatıon Of The Level Of Sugar Use By Individuals In Tea Consumption
Yazarlar : OĞAN ELA,OĞAN YENER,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası Özet bildiri -
Bireylerin Kahve Tüketim Düzeyleri ve Kahve Tercihleri Üzerine Bir Alan Araştırması / A Field Research On Individual Coffee Consumption Levels And Coffee Preferences
Yazarlar : OĞAN YENER,OĞAN ELA,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası Özet bildiri -
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample
Yazarlar : OĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Yayın Yeri : Gastronomi Zirvesi, Ankara, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 22.05.2018 Etkinlik Tarihi : 22.03.2018 - 25.03.2018
Uluslararası Özet bildiri -
Örnek Bir Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimi Projesinin Bölge Halkı Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi / An Evaluation Of The Effect On The Regional Public Of A Sample EcotourismInformation Training Project
Yazarlar : OĞAN YENER,AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA, Yayın Yeri : I. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2017 Basım Tarihi : 02.05.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017
Uluslararası Tam metin bildiri -
Turizm Eğitimi Alan Melsek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Profili ve Mesleki Beklentileri / A Research on Occupational Expectations and Socio-Economic Profiles of University Students Graduate Tourism Education
Yazarlar : OĞAN ELA,AKYOL CEYHUN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : I. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, 2017 Basım Tarihi : 02.05.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017
Uluslararası Tam metin bildiri -
Katkı Maddesi Antioksidanların Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar : OĞAN YENER,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, Yayın Yeri : Artvin International Congress on Social Sciences (AICOSS 19), Artvin, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 15.10.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019
Uluslararası Tam metin bildiri -
An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa
Yazarlar : ÜLKER MUSTAFA,OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, 2017 Basım Tarihi : 18.12.2017 Etkinlik Tarihi : 13.12.2017 - 14.12.2017
Uluslararası Özet bildiri -
UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi Alanı Gaziantep Değerlendirilmesi
Yazarlar : CANBOLAT CİHAN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, GAZİANTEP, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 01.07.2018 Etkinlik Tarihi : 21.06.2018 - 22.06.2018
Uluslararası Özet bildiri
Deneyimler
- Koru Motel (Pamukkale-Denizli), Stajer, Ticari (Özel), 1998 - 1998
- Richmond Hotel (Karahayıt-Denizli), Stajer, Ticari (Özel), 1999 - 1999
- Gusto Restaurant (Bornova-İzmir), Aşçı, Ticari (Özel), 2001 - 2003
- Kültür Merkezi ve Akademik Personel Yemekhanesi (Gazi Üniversitesi-Ankara), Garson, Kamu, 2004 - 2005
- Elchyn Catering (İstanbul), Supervisor, Ticari (Özel), 2005 - 2008
- Orbis Posejdon Hotel (Gdansk-Polonya), Garson, Ticari (Özel), 2007 - 2007
- Lezzetli Restaurant (Gdansk-Polonya), Aşçı, Ticari (Özel), 2007 - 2007
- Dafne Restaurant (Çankaya-Ankara), Şef, Ticari (Özel), 2007 - 2009
- Los Angales Cafe Restaurant (Ankara), Aşçı, Ticari (Özel), 2007 - 2009
- Balıkı Bahçe Et Balık Restaurant (Ümitköy-Ankara), Şef, Ticari (Özel), 2007 - 2009
Dersler
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
2019-2020 | SERVİS UYGULAMALARI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ II | Türkçe | 6 |
2019-2020 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ I | Türkçe | 6 |
2019-2020 | ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2019-2020 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2018-2019 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2018-2019 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Ziyafet Servisi ve Yönetimi | Türkçe | 2 |
2018-2019 | 2. Yabacı Dil (Rusça) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Servis Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Uluslararası Turizm | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2017-2018 | Ziyafet Servisi Yönetimi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2017-2018 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Servis Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Servis Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Ziyafet Servisi Yönetimi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2015-2016 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2015-2016 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2015-2016 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2014-2015 | Acente Muhasebesi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Konaklama İşletmeleri Muhasebesi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2014-2015 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 2 |
2013-2014 | İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Yiyecek İçecek Hizmetleri II | Türkçe | 6 |
2013-2014 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Anadolu Uygarlıkları | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Yiyecek İçecek Hizmetleri I | Türkçe | 6 |
2013-2014 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Reklamasyon | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Rehberlik Hizmetleri | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Tur Programları | Türkçe | 6 |
2012-2013 | Türkiye Fiziki Coğrafyası | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Temel Hukuk | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Temel Hukuk | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 6 |
2011-2012 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Mesleki Çalışma ve Seminer | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Dış Ticarette Standardizasyon | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Dosyalama ve Arşivleme | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 2 |
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | Turizm ve Hizmet Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Turizm ve Hizmet Ekonomisi | Türkçe | 3 |
İdari Görevler
-
Yönetim Kurulu ÜyeliğiARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,2015 - 2017
-
MYO/Yüksekokul Müdür YardımcısıARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,2015 - 2017
-
Program BaşkanıARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR.2012 - 2015
-
Erasmus KoordinatörüARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU,
Kitaplar
-
Yiyecek İçecek HizmetleriOĞAN YENER, Yayın Yeri : Nobel Akademik Yayıncılık, TÜRKİYE, Ankara, Türkçe, 2020Uluslararası Bilimsel Kitap Bölüm(ler)
-
Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve PotansiyeliOĞAN YENER, Yayın Yeri : Eğitim Yayınevi, TÜRKİYE, Konya, Türkçe, 2020Uluslararası Bilimsel Kitap Bölüm(ler)
-
Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’yeOĞAN YENER, Yayın Yeri : Detay Yayıncılık, TÜRKİYE, Türkçe, 2020Uluslararası Bilimsel Kitap Bölüm(ler)
Makaleler
-
Karadeniz Bölgesinin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri / Geographical Indication Gastronomic Products of the Black Sea Region
Yazarlar : OĞAN YENER,BÖYÜKYILMAZ SAVAŞ, Yayın Yeri : Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2020
Uluslararası Hakemli Index Copernicus, Türkiye Turizm Dizini, Sobiad, I... -
Kastamonu İlinde Bulunan Kanyonların Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İnceleme / An Investigation On The Evaluation Of The Tourism Potential Of The Canyons In Kastamonu Province
Yazarlar : BÖYÜKYILMAZ SAVAŞ,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Journal of Tourism Intelligence and Smartness, 2020
Uluslararası Hakemli Index copernicus, Türkiye Turizm Dizini, Google Sc... -
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma / A Research On Spices Consumption Of The Women’s
Yazarlar : OĞAN YENER,SARPER FULYA,ÖZER ELİF ZEYNEP,ÇEKİÇ İBRAHİM, Yayın Yeri : Researcher: Social Science Studies, 2019
Uluslararası Hakemli Scientific Indexing Services, Catalogue of Hamburg... -
Gümüşhane Yöresine Özgü Gastronomik Bir Değer Harç Ekmeği / A Particular Gastronomic Value In Gümüşhane Region Harç Bread
Yazarlar : OĞAN YENER, Yayın Yeri : Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi / The Journal of International Social Research, 2019
Uluslararası Hakemli Ebsco, Proquest, Index Islamicus, Sobiad -
Üniversite Çalışanlarının Yiyecek İçecek İşletmesi Tercihleri ve Hijyen-Sanitasyon Üzerine Bir Araştırma / A Research On Food And Beverage Establishment Preferences And Hygiene-Sanitation Of University Staffs
Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZKAYA FÜGEN, Yayın Yeri : The Journal of Academic Social Science, 2019
Uluslararası Hakemli CiteFactor, SOBİAD, Index Copernicus, aSOS, İSAM,... -
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on Occupational Expectations and Socio-Economic Profiles of University Students Graduate Tourism Education
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Gaziantep University Journal of Social Sciences, 2018
Uluslararası Hakemli TR Dizin, Asos Index, Sobiad, Doaj, -
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample
Yazarlar : OĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Yayın Yeri : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018
Uluslararası Hakemli Index Copernicus, CiteFactor, Crossref -
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği / Communicatıon Skills of Hotel Management Employees: Artvin Sample
Yazarlar : OĞAN YENER,ŞAHİNGÖZ SEMRA, Yayın Yeri : Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi, 2018
Uluslararası Hakemli ASOS index, Acarindex, Sobiad -
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri / Quality Cost Systems In Eastern Blacksea Region Hotels
Yazarlar : OĞAN YENER,ÖZULUCAN ABİTTER, Yayın Yeri : Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2017
Uluslararası Hakemli Assos Index, Index Copernicus, Sobiad Index, ProQu... -
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmeleri Yöneticilerinin Kalite Maliyet Sistemi Hakkındaki Görüşleri / Eastern Black Sea Region Hotel Managers Opinions About The Quality Cost Systems
Yazarlar : OĞAN YENER,OĞAN ELA, Yayın Yeri : Researcher: Social Science Studies, 2017
Uluslararası Hakemli Bibliothek, Sobiad, Giga, DRJI, AcademicKeys -
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Hayatına Hazırbulunuşluklarının Belirlenmesi
Yazarlar : OĞAN ELA,OĞAN YENER,KAMACI AHMET, Yayın Yeri : Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2016
Uluslararası Hakemli Assos, Arastırmax -
Kırsal Alanların Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi Artvin ili Arhavi ilçesi Örneği / Determination of Tourism Potential of Rural Areas –The Case of Artvin-Arhavi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,GÜNER SİNAN,OĞAN YENER,AYDIN EKREM, Yayın Yeri : Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2014
Uluslararası Hakemli ULAKBİM
Ödüller
- Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2019, Yayın Teşvik Ödülü
- Akademik Teşvik, TÜRKİYE, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, 2018, Yayın Teşvik Ödülü
- Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2018, Yayın Teşvik Ödülü
- Akademik Teşvik, TÜRKİYE, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, 2017, Yayın Teşvik Ödülü
- Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Bilimsel Teşvik Ödülü, TÜRKİYE, ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, 2020, Yayın Teşvik Ödülü
Öğrenim
- Lisans, GAZİ ÜNİVERSİTESİ, TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ, 2004 - 2008
- Yüksek Lisans, NİĞDE ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, MUHASEBE VE FİNANSMAN (YL) (TEZLİ), 2011 - 2015
- Doktora, ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR), 2017 -
Projeler
-
Artvin Çoruh Üniversitesinin Kobiler Üzerine Etkisi Artvin ÖrneğiULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi AraştırmacıTamamlandı , 15.05.2016 - 28.12.2016
-
Yüncülerden Kaçkarlara Alternatif TrekkingULUSAL Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) EğitmenTamamlandı , 15.04.2011 - 15.04.2011
-
Ormanların Ekoturizm Amaçlı Kullanımı İçin Bilinçlendirme ProjesiULUSAL Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) EğitmenTamamlandı , 12.12.2010 - 15.12.2010
-
Türkiye deki Fındık Fiyatlarının Firmaların Finansal Performansı Üzerine EtkisiULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi AraştırmacıTamamlandı , 06.03.2017 - 28.12.2017
-
Arhavi Ekoturizm Bilgilendirme EğitimleriULUSAL Özel Kuruluşlar DanışmanTamamlandı , 02.02.2017 - 03.04.2017
-
Eko Turizmi Geliştirmeye yönelik Ev Pansiyonculuğu Eğitimi ProjesiULUSAL Kalkınma Bakanlığı EğitmenTamamlandı , 01.09.2010 - 01.09.2011
-
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Duygusal Zeka Düzeylerinin BelirlenmesiULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi AraştırmacıTamamlandı , 01.06.2016 - 28.12.2016
-
Arhavi İlçesinde Kırsal Turizm Potansiyelinin Ortaya ÇıkartılmasıULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi AraştırmacıTamamlandı , 01.06.2011 - 01.06.2012
-
Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin İş hayatına hazırbulunuşluk düzeylerinin belirlenmesiULUSAL Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi AraştırmacıTamamlandı , 01.05.2014 - 30.12.2014
Sanatsal Faaliyetler
-
Erasmus Staff Mobility
POLONYA, Bydgoszcz, İngilizce, Diğer,Uluslararası Özgün 25.06.2018 - 29.06.2018 -
Erasmus Staff Mobility
İTALYA, Napoli, İngilizce, Diğer,Uluslararası Özgün 11.06.2013 - 21.06.2013 -
Turizm Sektöründe Pazarlama ve Halkla İlişkiler Uygulamaları
POLONYA, Gdansk, İngilizce, Diğer,Uluslararası Özgün 20.06.2007 - 20.09.2007 -
South Caucausus Trans-Boundary Tourism
GÜRCİSTAN, Batum, İngilizce, Diğer,Uluslararası Özgün 27.11.2013 - 29.11.2013 -
Karadeniz Turizm Ağı İmaj Çalıştayı
TÜRKİYE, Giresun, Türkçe, Diğer,Ulusal Özgün 17.01.2012 - 18.01.2012 -
Karadeniz Turizm Ağı Etik Çalıştayı
TÜRKİYE, Giresun, Türkçe, Diğer,Ulusal Özgün 17.04.2012 - 18.04.2012 -
Arhavi’nin Turizm Potansiyeli
TÜRKİYE, Artvin, Türkçe, Diğer,Ulusal Özgün 26.08.2011 - 26.08.2011
Üyelikler
- Turizm Akademisyenleri Derneği, Üye, 2015 -