Office | |
Telephone | 6162 |
yusufdurmus artvin.edu.tr | |
Website | |
Adress | |
YÖKSİS Profile |
An Application of Rule-Based Sentiment Analysis and Machine Learning on Sentiment Analysis of Restaurant Reviews. The Case of Artvin Province
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : 1st International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences, Konya, TÜRKİYE, 2022 Basım Tarihi : 22.05.2022 Etkinlik Tarihi : 10.05.2022 - 13.05.2022Investigation of mineral composition of different tea types by multilinear regression and unsupervised machine learning methods
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, ATASOY AYŞE DİLEK, ATASOY AHMET FERİT, Yayın Yeri : Ege 7th International Conference on Applied Sciences, İzmir, TÜRKİYE, 2022 Basım Tarihi : 28.12.2022 Etkinlik Tarihi : 24.12.2022 - 25.12.2022Mathematical optimization of artificial neural network regression for mineral composition of different tea types
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, ATASOY AYŞE DİLEK, ATASOY AHMET FERİT, Yayın Yeri : International Joint Conference on Engineering, Science and Artificial Intelligence, Bursa, TÜRKİYE, 2022 Basım Tarihi : 05.12.2022 Etkinlik Tarihi : 02.12.2022 - 04.12.2022Fındık Zarı ve Okside Nişasta İlavesinin Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR,Şimşek Şenay, Yayın Yeri : Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 21.10.2020 Etkinlik Tarihi : 21.10.2020 - 23.10.2020Enzime Dirençli Nişasta
Yazarlar : ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, TÜRKİYE, 2016 Basım Tarihi : 05.10.2016 Etkinlik Tarihi : 05.10.2016 - 07.10.2016Effects of hazelnut skin on bread quality and nutritional properties of sourdough bread
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR,Şimşek Şenay, Yayın Yeri : North Dakota Academy of Science 111th Annual Meeting, North Dakota, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2019 Basım Tarihi : 08.03.2019 Etkinlik Tarihi : 08.03.2019 - 09.03.2019Some Physicochemical and Textural Properties of Commercial Vakfikebir Bread
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ATEŞ UMUT,KAPLAN NURAY,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : ICELIS-2018-International Congress on Engineering and Life Science, 2018 Basım Tarihi : 29.04.2018 Etkinlik Tarihi : 26.04.2018 - 29.04.2018Effect of Cherry Laurel (Prunus Laurocerasus) Powders Obtained by Different Drying Methods on Textural Characteristics of Yogurt IceCream
Yazarlar : DEMİRKOL MELİKE,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : ICELIS-2018- INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, 2018 Basım Tarihi : 29.04.2018 Etkinlik Tarihi : 26.04.2018 - 29.04.2018Effects of Polyphenols on Digestibility of Macronutrients
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR, Yayın Yeri : 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, KONYA, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 14.05.2017 Etkinlik Tarihi : 10.05.2017 - 12.05.2017Effects of Black, Green and Rosehip Tea Extracts on The Cake Characteristics
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : 3rd International Turkic World Conference on Chemical Sciences Technologies, 2017 Basım Tarihi : 25.09.2017 Etkinlik Tarihi : 10.09.2017 - 13.09.2017Some Functional and Textural Properties of Guar and Xanthan Gum Utilized Eggless Cake
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, KONYA, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 14.05.2017 Etkinlik Tarihi : 10.05.2017 - 12.05.2017Effects of Adding Cherry Laurel Laurocerasus officinalis on Micro Mineral Concentrations of Tarhana
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF,DAĞ BEŞİR, Yayın Yeri : Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development Conference, Zagrep, HIRVATİSTAN, 2014 Basım Tarihi : 26.11.2014 Etkinlik Tarihi : 26.11.2014 - 28.11.2014The Effect of Different Packaging Materials on Composition of Turkish Tulum Cheese
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : The Second International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucasus", Struga, MAKEDONYA, 2013 Basım Tarihi : 24.10.2013 Etkinlik Tarihi : 24.10.2013 - 26.10.2013Functional Metabolites Formed By Fermentation of Milk and Milk Products
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : 2. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Konya, TÜRKİYE, 2013 Basım Tarihi : 07.11.2013 Etkinlik Tarihi : 07.11.2013 - 10.11.2013Peynirin Olgunlaştırılmasında Meydana Gelen Biyokimyasal Değişiklikler Glikoliz Proteoliz ve Lipoliz Olayları
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, TÜRKİYE, 2013 Basım Tarihi : 07.11.2013 Etkinlik Tarihi : 07.11.2013 - 09.11.2013Aybastı Beyaz Peynirinin Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, TÜRKİYE, 2013 Basım Tarihi : 02.10.2013 Etkinlik Tarihi : 02.10.2013 - 04.10.2013Ordu Tostunun Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK, Yayın Yeri : 4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, ADANA, TÜRKİYE, 2014 Basım Tarihi : 17.04.2014 Etkinlik Tarihi : 17.04.2014 - 19.04.2014Ordu Kuru Yufkasının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : 4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, ADANA, TÜRKİYE, 2014 Basım Tarihi : 17.04.2014 Etkinlik Tarihi : 17.04.2014 - 19.04.2014Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, Denizli, TÜRKİYE, 2015 Basım Tarihi : 13.05.2015 Etkinlik Tarihi : 13.05.2015 - 15.05.2015The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, BOSNA HERSEK, 2015 Basım Tarihi : 01.10.2015 Etkinlik Tarihi : 01.10.2015 - 04.10.2015The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana
Yazarlar : ANIL MÜNİR,TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, BOSNA HERSEK, 2015 Basım Tarihi : 01.10.2015 Etkinlik Tarihi : 01.10.2015 - 04.10.2015Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, BOSNA HERSEK, 2015 Basım Tarihi : 01.10.2015 Etkinlik Tarihi : 01.10.2015 - 04.10.2015Viscosity Comparison of Kiln dried Corn Flour Tarhana and Corn Flour Tarhana Substituted by Different Gums
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR, Yayın Yeri : I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, TÜRKİYE, 2016 Basım Tarihi : 21.04.2016 Etkinlik Tarihi : 21.04.2016 - 23.04.2016Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | Gıda Makina ve Ekipmanları | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Proses Tasarım | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Proses Kontrol | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Tahıl İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Laboratuvar tekniği | Türkçe | 3 |
Farklı Gamlar İçeren Mısır Unlu ve Fırınlanmış Mısır UnluTarhanaların Viskozitelerinin Kıyaslanması
Yazarlar : ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2016Innovative use of hazelnut skin and starch modifications in sourdough bread formulation
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, ANIL MÜNİR, ŞIMŞEK ŞENAY, Yayın Yeri : Journal of Food Process Engineering, 2024Enrichment of sourdough bread with hazelnut skin, cross‐linked starch, or oxidized starch for improvement of nutritional quality
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, WHITNEY KRISTIN, ANIL MÜNİR, ŞIMŞEK ŞENAY, Yayın Yeri : Journal of Food Process Engineering, 2023Discrimination of Glutopeak Test and Mixograph Parameters for Evaluation of Wheat Flour Supplemented with Hazelnut Skin, Cross-Linked Starch, and Oxidized Starch
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, ANIL MÜNİR, ŞIMŞEK ŞENAY, Yayın Yeri : Foods, 2023Application of multivariate machine learning methods to investigate organic compound content of different pepper spices
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, ATASOY AHMET FERİT, Yayın Yeri : Food Bioscience, 2023Effects of hazelnut skin, cross‐linked starch and oxidized starch on wheat flour and dough quality
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR,ŞIMŞEK ŞENAY, Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2021Effects of different concentrations of guar, xanthan and locust bean gums on physicochemical quality and rheological properties of corn flour tarhana
Yazarlar : ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : Nutrition Food Science, 2021Effects of drying method on the phenolics content and antioxidant activities of cherry laurel (Prunus laurocerasus L.)
Yazarlar : ÇELİK ÖMER FARUK, DEMİRKOL MELİKE, DURMUŞ YUSUF, TARAKÇI ZEKAİ, Yayın Yeri : Journal of Food Measurement and Characterization, 2020Sentiment Analysis of Restaurant Reviews in Artvin Province by Rule-based Sentiment Analysis and Machine Learning
Yazarlar : DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism, Recreation and Sports Sciences, 2022Fındık Zarı ve Okside Nişasta İlavesinin Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri
Yazarlar : ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF,ŞENAY ŞIMŞEK, Yayın Yeri : Akademik Ziraat Dergisi, 2019Physical, Barrier, Mechanical, and Biodegradability Properties of Modified Starch Films with Nut By-Products Extracts
Yazarlar : LEON BEJARANO MARCOS,DURMUŞ YUSUF,OVANDO MARTINEZ MARIBEL,ŞIMŞEK ŞENAY, Yayın Yeri : Foods, 2020Effects of packaging materials on some ripening characteristics of Tulum cheese
Yazarlar : TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF, Yayın Yeri : Mljekarstvo, 2016