Ofis | Artvin Meslek Yüksekokulu 311 |
Telefon | 2444 |
E-Posta | anil.akay![]() |
Websitesi | |
Adres | |
Yöksis Profil Sayfası |
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
08:00-09:00 |
|
|
|
|
|
|
|
09:00-10:00 |
|
Genel Turizm Orman Fakültesi D-13 |
|
|
Kültürel Miras Turizmine Giriş Orman Fakültesi D-13 |
|
|
10:00-11:00 |
|
Genel Turizm Orman Fakültesi D-13 |
|
Teknoloji Kullanımı Artvin Myo D-26 |
Kültürel Miras Turizmine Giriş Orman Fakültesi D-13 |
|
|
11:00-12:00 |
|
Genel Turizm Orman Fakültesi D-13 |
|
Teknoloji Kullanımı Artvin Myo D-26 |
|
|
|
12:00-13:00 |
|
|
|
|
|
|
|
13:00-14:00 |
|
|
|
|
|
|
|
14:00-15:00 |
|
|
|
|
|
|
|
15:00-16:00 |
|
|
Kongre ve Fuar Org. Artvin Myo D-12 |
|
|
|
|
16:00-17:00 |
|
|
Kongre ve Fuar Org. Artvin Myo D-12 |
|
|
|
|
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
17:00-18:00 |
|
|
|
|
|
|
|
18:00-19:00 |
|
|
|
|
|
|
|
19:00-20:00 |
|
|
|
|
|
|
|
20:00-21:00 |
|
|
|
|
|
|
|
21:00-22:00 |
|
|
|
|
|
|
|
22:00-23:00 |
|
|
|
|
|
|
|
23:00-24:00 |
|
|
|
|
|
|
|
Meslek Yüksekokullarında Farklı Programlardaki Öğrencilerinin Staj Uygulamasından Beklentilerinin Ölçülmesi ve Programlar Arası Beklenti Farklılıkların KarĢılaĢtırılması (Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği)
Yazarlar : ÖZDEMİR MUSTAFA,AKAY ANIL,ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, 2016 Basım Tarihi : 19.12.2016 Etkinlik Tarihi : 12.10.2016 - 15.10.2016Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Staj Öncesi Ve Sonrası Mesleki Eğilim Algısının KarĢılaĢtırılması Ve Bu Öğrencilerde Staj Algısının Ġncelenmesi: Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği
Yazarlar : AKAY ANIL,ÖZDEMİR MUSTAFA,ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, 2016 Basım Tarihi : 19.12.2016 Etkinlik Tarihi : 12.10.2016 - 15.10.2016GELİŞMİŞ MENÜ ANALİZ TEKNİKLERİNİN GÜNÜMÜZ GE ERLİLİĞİNDE İNCELENMESİ
Yazarlar : ANIL AKAY, Yayın Yeri : 10.GELENEKSEL TURİZM PANELİ, TÜRKİYE, 2010 Etkinlik Tarihi : 20.04.2010 -Artvin İlinde Sürdürülebilir Ekoturizm
Yazarlar : ANIL AKAY, Yayın Yeri : EĞİTİM ODAĞINDA ARTVİNM SEMPOZYUMU, TÜRKİYE, 2012 Etkinlik Tarihi : 15.08.2012 -Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2021-2022 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Dünya Mutfağı | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Dünya Mutfağı | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Türk Mutfağı | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 2 |
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Kültürel Miras Turizmine Giriş | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Turist Rehberliği | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Genel Turizm | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Turizm Rehberliği | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Kongre ve Fuar Organizasyonu | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Kültürel Miras Turizmine Giriş | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 1 |
2017-2018 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2017-2018 | KültüreL Miras Turizmine Giriş | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Genel İşletme | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2016-2017 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 1 |
2016-2017 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Bilgi Yönetimi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | İletişim | Türkçe | 2 |
2014-2015 | KONGRE,SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 5 |
2014-2015 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 5 |
2014-2015 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2014-2015 | İşletme Yönetimi-II | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Rehberlik Hizmetleri | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Kongre,Seminer Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Ziyafet Servisi Yönetimi | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | Türkçe | 2 |
2012-2013 | İşe Hazırlık Yapmak ve Kişisel Bakım | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Reklamasyon | Türkçe | 2 |
Restoran Yöneticilerinin Menü Planlaması ve Analizi Konusuna Yaklaşımları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKAY ANIL,SARIIŞIK MEHMET, Yayın Yeri : Bartın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2015