Anıl AKAY

Öğr.Gör. Anıl AKAY

Artvin Çoruh Üniversitesi, Artvin Meslek Yüksekokulu, Kültürel Miras ve Turizm Programı
anil.akay artvin.edu.tr 2444
Ofis Artvin Meslek Yüksekokulu 311
Telefon 2444
E-Posta anil.akay artvin.edu.tr
Websitesi
Facebook
Twitter
Adres
Yöksis Profil Sayfası

Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
08:00-09:00






09:00-10:00
Genel Turizm
Orman Fakültesi D-13


Kültürel Miras Turizmine Giriş
Orman Fakültesi D-13


10:00-11:00
Genel Turizm
Orman Fakültesi D-13

Teknoloji Kullanımı
Artvin Myo D-26
Kültürel Miras Turizmine Giriş
Orman Fakültesi D-13


11:00-12:00
Genel Turizm
Orman Fakültesi D-13

Teknoloji Kullanımı
Artvin Myo D-26



12:00-13:00






13:00-14:00






14:00-15:00






15:00-16:00

Kongre ve Fuar Org.
Artvin Myo D-12




16:00-17:00

Kongre ve Fuar Org.
Artvin Myo D-12





Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
17:00-18:00






18:00-19:00






19:00-20:00






20:00-21:00






21:00-22:00






22:00-23:00






23:00-24:00






Akademik Görevler

  1. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU, SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2017 -
  2. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2012 - 2017

Bildiriler

  1. Meslek Yüksekokullarında Farklı Programlardaki Öğrencilerinin Staj Uygulamasından Beklentilerinin Ölçülmesi ve Programlar Arası Beklenti Farklılıkların KarĢılaĢtırılması (Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği)

    Yazarlar : ÖZDEMİR MUSTAFA,AKAY ANIL,ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, 2016 Basım Tarihi : 19.12.2016 Etkinlik Tarihi : 12.10.2016 - 15.10.2016
    Uluslararası Özet bildiri
  2. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Staj Öncesi Ve Sonrası Mesleki Eğilim Algısının KarĢılaĢtırılması Ve Bu Öğrencilerde Staj Algısının Ġncelenmesi: Artvin Çoruh Üniversitesi Örneği

    Yazarlar : AKAY ANIL,ÖZDEMİR MUSTAFA,ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu, 2016 Basım Tarihi : 19.12.2016 Etkinlik Tarihi : 12.10.2016 - 15.10.2016
    Uluslararası Özet bildiri
  3. GELİŞMİŞ MENÜ ANALİZ TEKNİKLERİNİN GÜNÜMÜZ GE ERLİLİĞİNDE İNCELENMESİ

    Yazarlar : ANIL AKAY, Yayın Yeri : 10.GELENEKSEL TURİZM PANELİ, TÜRKİYE, 2010 Etkinlik Tarihi : 20.04.2010 -
    Ulusal Tam metin bildiri
  4. Artvin İlinde Sürdürülebilir Ekoturizm

    Yazarlar : ANIL AKAY, Yayın Yeri : EĞİTİM ODAĞINDA ARTVİNM SEMPOZYUMU, TÜRKİYE, 2012 Etkinlik Tarihi : 15.08.2012 -
    Ulusal Tam metin bildiri

Dersler

Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2021-2022 Menü Planlama Türkçe 3
2021-2022 Türk Mutfağı Türkçe 2
2021-2022 Dünya Mutfağı Türkçe 2
2020-2021 Türk Mutfağı Türkçe 2
2020-2021 Dünya Mutfağı Türkçe 2
2019-2020 Türk Mutfağı Türkçe 2
2019-2020 Dünya Mutfakları Türkçe 2
Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2020-2021 Sürdürülebilir Turizm Türkçe 3
2020-2021 Genel Turizm Türkçe 3
2020-2021 Kültürel Miras Turizmine Giriş Türkçe 3
2020-2021 Turist Rehberliği Türkçe 2
2018-2019 Genel Turizm Türkçe 1
2018-2019 Turizm Rehberliği Türkçe 1
2018-2019 Kongre ve Fuar Organizasyonu Türkçe 1
2018-2019 Kültürel Miras Turizmine Giriş Türkçe 1
2018-2019 Sürdürülebilir Turizm Türkçe 1
2017-2018 Genel Turizm Türkçe 3
2017-2018 KültüreL Miras Turizmine Giriş Türkçe 3
2017-2018 Turizm Pazarlaması Türkçe 3
2017-2018 Turizm Coğrafyası Türkçe 2
2016-2017 Otel İşletmeciliği Türkçe 3
2016-2017 Genel İşletme Türkçe 2
2016-2017 Menü Planlama Türkçe 3
2016-2017 İnsan Kaynakları Yönetimi Türkçe 1
2016-2017 KONUK İLETİŞİMİ Türkçe 2
2016-2017 Bilgi Yönetimi Türkçe 2
2016-2017 İletişim Türkçe 2
2014-2015 KONGRE,SEMİNER ORGANİZASYONU Türkçe 5
2014-2015 REHBERLİK HİZMETLERİ Türkçe 5
2014-2015 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 3
2014-2015 REZERVASYON Türkçe 2
2014-2015 İşletme Yönetimi-II Türkçe 3
2014-2015 ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ Türkçe 3
2013-2014 Rehberlik Hizmetleri Türkçe 2
2013-2014 Konuk İletişimi Türkçe 2
2013-2014 Rezervasyon Türkçe 2
2013-2014 Kongre,Seminer Organizasyonu Türkçe 3
2013-2014 Ziyafet Servisi Yönetimi Türkçe 4
2013-2014 Turizm Ekonomisi Türkçe 3
2012-2013 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Türkçe 2
2012-2013 İşe Hazırlık Yapmak ve Kişisel Bakım Türkçe 1
2012-2013 Reklamasyon Türkçe 2

İdari Görevler

  1. Bölüm Başkanı
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
    2018 - 2021
  2. Bölüm Başkanı
    ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
    2015 - 2017

Kitaplar

  1. Yiyecek-İçecek Hizmetleri
    AKAY ANIL, Yayın Yeri : Nobel Yayınevi, TÜRKİYE, ARTVİN, Türkçe, 2020
    Uluslararası Bilimsel Kitap Bölüm(ler)

Makaleler

  1. Restoran Yöneticilerinin Menü Planlaması ve Analizi Konusuna Yaklaşımları Üzerine Bir Araştırma

    Yazarlar : AKAY ANIL,SARIIŞIK MEHMET, Yayın Yeri : Bartın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2015
    Uluslararası Hakemli EBSCOHOST

Öğrenim

  1. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR), 2012 -
  2. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ), 2010 -
  3. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ, 2005 - 2010

Projeler

  1. Tıbbi Aromatik Bitki Turizmi
    ULUSAL Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Araştırmacı
    Devam Ediyor