Ofis | 313 |
Telefon | 2645 |
E-Posta | ceyhunakyol artvin.edu.tr |
Websitesi | https://obs.artvin.edu.tr/oibs/akademik/per_akademik_cv.aspx?id=232&lang=tr |
Adres | Artvin Meslek Yüksekokulu |
Yöksis Profil Sayfası |
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
08:00-09:00 |
|
|
|
|
|
|
|
09:00-10:00 |
|
|
|
|
|
|
|
10:00-11:00 |
|
|
|
|
|
|
|
11:00-12:00 |
|
|
|
|
|
|
|
12:00-13:00 |
|
|
|
|
|
|
|
13:00-14:00 |
|
|
|
|
|
|
|
14:00-15:00 |
|
|
|
|
|
|
|
15:00-16:00 |
|
|
|
|
|
|
|
16:00-17:00 |
|
|
|
|
|
|
|
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
17:00-18:00 |
|
|
|
|
|
|
|
18:00-19:00 |
|
|
|
|
|
|
|
19:00-20:00 |
|
|
|
|
|
|
|
20:00-21:00 |
|
|
|
|
|
|
|
21:00-22:00 |
|
|
|
|
|
|
|
22:00-23:00 |
|
|
|
|
|
|
|
23:00-24:00 |
|
|
|
|
|
|
|
Analyzes Web Sites in Terms of Digital Marketing: A Research on Five Star Hotel Busineses in İstanbul
Yazarlar : AYDIN BİRGÜL, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Conference on Managing Tourism Across Continents-MTCON 2023, İSTANBUL, TÜRKİYE, 2023 Basım Tarihi : 18.03.2023 Etkinlik Tarihi : 15.03.2023 - 18.03.2023Coğrafi İşaret Tescilli Ürünlerin Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yer Alması ile İlgili Bir Araştırma
Yazarlar : ÜNAL FARUK, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Sinop Lezzetleri Sempozyumu, Sinop, TÜRKİYE, 2022 Etkinlik Tarihi : 13.10.2022 - 16.10.2022Samsun Genelinde Müze ve Ören Yerlerinin İl Turizmine Katkısı
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Samsun Sempozyumu, SAMSUN, TÜRKİYE, 2011 Basım Tarihi : 01.09.2012 Etkinlik Tarihi : 13.10.2011 - 16.10.2011Turizm Sektöründe Faaliyet Gösteren Aile İşletmelerinde Yaşanan Kurumsallaşma Sorunları: İstanbul'da Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, ANTALYA, TÜRKİYE, 2012 Basım Tarihi : 30.04.2012 Etkinlik Tarihi : 12.04.2012 - 15.04.2012Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Eğitimine Bakış Açıları - Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi MYO Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : Eğitim Odağında Artvin Sempozyumu, ARTVİN, TÜRKİYE, 2012 Basım Tarihi : 31.05.2012 Etkinlik Tarihi : 31.05.2012 - 02.06.2012Kalkınma Ajanslarının İllere Olan Katkısı; Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Rize Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : II. Rize Kalkınma Sempozyumu, RİZE, TÜRKİYE, 2013 Basım Tarihi : 01.07.2013 Etkinlik Tarihi : 03.05.2013 - 04.05.2013Gümrük Çalışanlarının Sorunları ve Beklentileri; Artvin Sarp Sınır Kapısı Örneği
Yazarlar : ÖZDEMİR MUSTAFA,AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : II. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, AKSARAY, TÜRKİYE, 2013 Basım Tarihi : 18.05.2013 Etkinlik Tarihi : 16.05.2013 - 18.05.2013Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eğitim Aldığı Kurumlar Hakkındaki Düşünceleri Üzerine Bir Araştırma - Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi MYO Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Eğitim Odağında Artvin Sempozyumu, ARTVİN, TÜRKİYE, 2012 Basım Tarihi : 31.05.2012 Etkinlik Tarihi : 31.05.2012 - 02.06.2012Meslek Yüksekokullarında Eğitim Alan Öğrencilerin Staj Döneminde Karşılaştıkları Mobbing Psikolojik Yıldırma Sorunu - Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi MYO Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, BALKAN İSMAİL, Yayın Yeri : Eğitim Odağında Artvin Sempozyumu, ARTVİN, TÜRKİYE, 2012 Basım Tarihi : 31.05.2012 Etkinlik Tarihi : 31.05.2012 - 02.06.2012Sakarya'da Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmelerinde Uygulanan Stratejik Yönetim Yaklaşımları
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : 15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, TÜRKİYE, 2016 Basım Tarihi : 22.04.2016 Etkinlik Tarihi : 22.04.2016 - 22.04.2016Otel İşletmelerinin Uyguladıkları Güncel Pazarlama Stratejileri: Sakarya Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : III. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi, Sakarya, TÜRKİYE, 2016 Basım Tarihi : 15.05.2016 Etkinlik Tarihi : 13.05.2016 - 14.05.2016Bölgeye Özgü Mimari Yapıların Kırsal Kalkınmaya Etkisi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Uluslararası Geleneksel Sanatlar Sempozyumu, Trabzon, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 24.04.2017 Etkinlik Tarihi : 20.04.2017 - 21.04.2017Girişimci Kadınların Bölge Kalkınmasına Katkıları, Artvin Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 1. Ulusal Kadın Sempozyumu, Giresun, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 01.03.2017 Etkinlik Tarihi : 08.03.2017 - 10.03.2017Turizm Eğitimi Alan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Profili ve Mesleki Beklentileri
Yazarlar : OĞAN ELA,AKYOL CEYHUN,OĞAN YENER, Yayın Yeri : 1. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2017 Basım Tarihi : 01.12.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017Örnek Bir Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimi Projesinin Bölge Halkı Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar : OĞAN YENER,AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA, Yayın Yeri : 1. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2017 Basım Tarihi : 01.12.2017 Etkinlik Tarihi : 08.04.2017 - 10.04.2017Geleneksel Türk Mutfağında Fındık
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : İktisadi ve Sosyal Boyutlarıyla Fındık Sempozyumu, Ünye/ORDU, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 01.05.2017 Etkinlik Tarihi : 10.05.2017 - 12.05.2017Üniversite Öğrencilerinin Farabi Değişim Programına Yönelik Düşünceleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : IX. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, ORDU, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 01.12.2017 Etkinlik Tarihi : 11.05.2017 - 14.05.2017Turizm Eğitimi Konulu Lisansüstü Tezlerin İçerik Analizi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : IX. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, ORDU, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 01.12.2017 Etkinlik Tarihi : 11.05.2017 - 14.05.2017Artvin İlinin Doğa Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 17.10.2017 Etkinlik Tarihi : 23.10.2017 - 24.10.2017Türkiye Turizm Stratejisi 2023'ün Doğu Karadeniz Perspektifinden Analizi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 17.10.2017 Etkinlik Tarihi : 23.10.2017 - 24.10.2017Türk ve Rus Mutfağı Arasındaki Etkileşim ve Benzerlikler
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : VII. Uluslararası Karadeniz Sempozyumu, Giresun, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 30.10.2017 Etkinlik Tarihi : 19.10.2017 - 20.10.2017Artvin Destinasyonunun Spor Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, Yayın Yeri : 1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 26.06.2018 Etkinlik Tarihi : 26.04.2018 - 28.04.2018Üniversite Öğrencilerinin Sportif Rekreasyon Etkinliklerine Katılımını Etkileyen Engellerin Belirlenmesi
Yazarlar : AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN,AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, TÜRKİYE, 2018 Basım Tarihi : 26.06.2018 Etkinlik Tarihi : 26.04.2018 - 28.04.2018Turizm Endüstrisinde Faaliyet Gösteren Yerli Örgütlerin Global Turizm Pazarlamasındaki Rolü
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,BATMAN ORHAN, Yayın Yeri : Artvin Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (AICOSS 2019), ARTVİN, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 25.06.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019Dijitalleşmenin Turizm Pazarlamasındaki Rolü Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 26.09.2021 Etkinlik Tarihi : 24.09.2021 - 26.09.2021Uzaktan Eğitim Uygulamalarının Turizm Eğitimine Etkisi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Uluslararası Covid-19 Kongresi: Eğitimde Yeni Normlar, ARTVİN, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 01.07.2020 Etkinlik Tarihi : 24.06.2020 - 26.06.2020Trabzon’da Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinde Uygulanan Yönetimsel Pazarlama Araçları
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 1. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Sempozyumu (USBBAS), TRABZON, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 30.06.2020 Etkinlik Tarihi : 01.07.2020 - 04.07.2020Arhavi İlçesi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi Tekniği İle Değerlendirilmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 5. Kent Araştırmaları Sempozyumu, Ankara, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 30.10.2020 Etkinlik Tarihi : 07.10.2020 - 09.10.2020Turizm Faaliyetlerinin Yerel Halk Tarafından Değerlendirilmesi; Hopa Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Uluslararası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu, Ankara, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 30.12.2020 Etkinlik Tarihi : 29.10.2020 - 30.10.2020Contribution of the ‘Artvin Çoruh Ekotourism Project’ to the Destination
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ÖZKAYA SİNAN,GÜNER SİNAN, Yayın Yeri : 1. International Forestry and Natural Tourism E-Congress (INFONT 2020), KASTAMONU, TÜRKİYE, 2020 Basım Tarihi : 27.11.2020 Etkinlik Tarihi : 25.11.2020 - 27.11.2020Borsa İstanbul’da İşlem Gören Turizm İşletmelerinin Borsa Değerleri ile Döviz Kuru Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Yazarlar : UZUN UĞUR, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Artvin, TÜRKİYE, 2014 Basım Tarihi : 17.10.2014 Etkinlik Tarihi : 15.10.2014 - 17.10.2014Artvin Destinasyonunda Faaliyet Gösteren Seyahat Acentalarının Web Sitelerinin Analizi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi (INGANT '2021), Sakarya, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 03.09.2021 Etkinlik Tarihi : 27.05.2021 - 28.05.2021Turizm İşletmelerinde Kullanılan Otomasyon Programları: Otel İşletmeleri Üzerinden Bir Değerlendirme
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Conference on Managing Tourism Across Continents'21, Ankara, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 30.05.2021 Etkinlik Tarihi : 01.04.2021 - 03.04.2021Belediye Web Sitelerinin Turizm Perspektifinden İncelenmesi: Sinop İli Genelinde Değerlendirme
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu, Sinop, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 01.02.2022 Etkinlik Tarihi : 21.10.2021 - 24.10.2021Yöre İnsanının Sakin Şehir Algısı: Şavşat Destinasyonu Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 22.12.2021 Etkinlik Tarihi : 15.10.2021 - 17.10.2021Kültür Varlıklarına Yönelik Bilgi ve Tutumların İncelenmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Bingöl - Ordu, 2021 Basım Tarihi : 31.12.2021 Etkinlik Tarihi : 12.11.2021 - 14.11.2021Sosyal Medya Kullanımının Turizm Pazarlaması Üzerindeki Etkisi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, TÜRKİYE, 2021 Basım Tarihi : 01.11.2021 Etkinlik Tarihi : 30.09.2021 - 02.10.2021Destinasyon Pazarlamasında İmajın Rolü, Doğu Karadeniz Bölgesinde Eğitim Gören Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, ZENGİN BURHANETTİN, ULEMA ŞEVKİ, Yayın Yeri : DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 17.10.2017 Etkinlik Tarihi : 23.10.2017 - 24.10.2017Öğrencilerin Yaşadıkları Bölgeye İlişkin Destinasyon İmaj Algılarının Ölçülmesine Yönelik Bir Araştırma, Arhavi MYO Örneği
Yazarlar : AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, AKYOL CEYHUN, ULEMA ŞEVKİ, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : 2. International Scientific Researches Congress on Humanities and Social Sciences - IBAD-2017, İstanbul, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 15.06.2017 Etkinlik Tarihi : 20.04.2017 - 23.04.2017Turizm Sektöründeki Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma Sorunları ve Sakarya Örneği
Yazarlar : ZENGİN BURHANETTİN, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : V. Geleneksel Turizm Paneli 2006, Sakarya, TÜRKİYE, 2006 Basım Tarihi : 11.06.2006 Etkinlik Tarihi : 11.04.2006 - 11.04.2006Girişimcilik Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mezuniyet Sonrası Girişimcilik Eğilimlerinin Araştırılması
Yazarlar : AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, AKYOL CEYHUN, ULEMA ŞEVKİ, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : Artvin Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (AICOSS 2019), Artvin, 2019 Basım Tarihi : 25.06.2019 Etkinlik Tarihi : 17.04.2019 - 19.04.2019Destinasyonların Sahip Olduğu Gastronomi Kimliğine Bir Bakış; Manisa Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Gastronomi Zirvesi, Ankara, TÜRKİYE, 2018 Etkinlik Tarihi : 22.03.2018 - 25.03.2018Kars İlinin Doğal ve Kültürel Turizm Kaynakları
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : III. Uluslararası Aras Havzası Sempozyomu, Kars, TÜRKİYE, 2021 Etkinlik Tarihi : 18.03.2021 - 19.03.2021Boyabat Mutfak Kültüründe Sırık Kebabının Gastronomi Açısından Önemi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Gastronomi Zirvesi, Ankara, TÜRKİYE, 2018 Etkinlik Tarihi : 22.03.2018 - 25.03.2018Kırsal Turizmde Ev Pansiyonculuğu Modeli ve Karadeniz Örneklemesi - Artvin
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : 1. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Karaman, TÜRKİYE, 2011 Etkinlik Tarihi : 13.09.2011 - 15.09.2011Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | İŞLETME YÖNETİCİLİĞİ VE ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | TURİZM HUKUKU | Türkçe | 2 |
2022-2023 | ZİYAFET ORGANİZASYONU YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2021-2022 | BESİN GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | YİYECEK-İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | MUTFAK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2022-2023 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2022-2023 | YİYECEK-İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MUTFAKTA İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MUTFAK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2021-2022 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2021-2022 | MUTFAK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | YİYECEK-İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MUTFAKTA İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | SOĞUK MUTFAK UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
2020-2021 | SICAK MUTFAK UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
2020-2021 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2020-2021 | MUTFAK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | REZERVASYON- | Türkçe | 3 |
2019-2020 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK- | Türkçe | 4 |
2019-2020 | TURİZM ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2019-2020 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2019-2020 | KAT HİZMETLER İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | REZERVASYON | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2018-2019 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | REZERVASYON- | Türkçe | 3 |
2018-2019 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2018-2019 | TURİZM ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-- | Türkçe | 3 |
2018-2019 | REZERVASYON | Türkçe | 3 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2018-2019 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | İLK YARDIM | Türkçe | 6 |
2017-2018 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ- | Türkçe | 6 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | REHBERLİK HİZMETLERİ- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | REHBERLİK HİZMETLERİ-- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2017-2018 | REZERVASYON- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK (İÖ) | Türkçe | 4 |
2017-2018 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | REZERVASYON | Türkçe | 3 |
2017-2018 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ- | Türkçe | 4 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ--- | Türkçe | 3 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ- | Türkçe | 4 |
2016-2017 | REZERVASYON | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | REZERVASYON- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI (İÖ) | Türkçe | 4 |
2016-2017 | REZERVASYON-- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | İŞLETME YÖNETİMİ-II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | REZERVASYON (İÖ) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2016-2017 | İŞLETME YÖNETİMİ-II (İÖ) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2016-2017 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ-- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | BİLETLEME OTOMASYON (İÖ) | Türkçe | 4 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ (İÖ) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BİLETLEME (TICKETING) (İÖ) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK (İÖ) | Türkçe | 4 |
2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2016-2017 | İLK YARDIM | Türkçe | 6 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ--- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | SPOR TURİZMİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK- | Türkçe | 4 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ- | Türkçe | 3 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ- | Türkçe | 6 |
2016-2017 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-- | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ--- | Türkçe | 3 |
2015-2016 | İLK YARDIM | Türkçe | 6 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | REZERVASYON | Türkçe | 3 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ- | Türkçe | 4 |
2015-2016 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2015-2016 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2015-2016 | BİLETLEME OTOMASYON (İÖ) | Türkçe | 4 |
2015-2016 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2015-2016 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2015-2016 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI (İÖ) | Türkçe | 4 |
2015-2016 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ- | Türkçe | 6 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ-- | Türkçe | 3 |
2014-2015 | BİLETLEME OTOMASYON (İÖ) | Türkçe | 4 |
2014-2015 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ (İÖ) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | İLK YARDIM | Türkçe | 6 |
2014-2015 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2014-2015 | GİRİŞİMCİLİK- | Türkçe | 4 |
2014-2015 | GİRİŞİMCİLİK (İÖ) | Türkçe | 4 |
2014-2015 | KAT HİZMETLERİ İŞLEMLERİ | Türkçe | 4 |
2014-2015 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ- | Türkçe | 3 |
2014-2015 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI (İÖ) | Türkçe | 4 |
2014-2015 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2014-2015 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2014-2015 | OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2014-2015 | BİLETLEME (TICKETING) | Türkçe | 2 |
2013-2014 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 4 |
2013-2014 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | İLKYARDIM | Türkçe | 6 |
2013-2014 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ-I | Türkçe | 3 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ-I | Türkçe | 3 |
2013-2014 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2013-2014 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 4 |
2013-2014 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ-II | Türkçe | 3 |
2013-2014 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ-II | Türkçe | 3 |
2013-2014 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2013-2014 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2012-2013 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2012-2013 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2012-2013 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | İLKYARDIM | Türkçe | 6 |
2012-2013 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2012-2013 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2012-2013 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2012-2013 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2012-2013 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2012-2013 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2012-2013 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2012-2013 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İLKYARDIM | Türkçe | 6 |
2011-2012 | BİLETLEME OTOMASYON | Türkçe | 4 |
2011-2012 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2011-2012 | KONGRE, SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2011-2012 | KONGRE, SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2011-2012 | KARŞILAYICI ACENTE OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 4 |
2011-2012 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2011-2012 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2010-2011 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | BÜROLARDA TEKNOLOJİ KULLANIMI | Türkçe | 2 |
2010-2011 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2010-2011 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | BİLETLEME (TİCKETİNG) | Türkçe | 2 |
2010-2011 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2010-2011 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
Yiyecek İçecek İşletmeleri Yöneticilerinin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Görüşleri: Boyabat (Sinop) Örneği
Yazarlar : ÜNAL FARUK, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Aydın Gastronomy, 2024Örgütsel Başarının Balanced Scorecard Modeli ile Yorumlanması: Kat Hizmetleri Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar : BERK GÜLAZEM, AKYOL CEYHUN, BATMAN ORHAN, Yayın Yeri : Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2023Fındık (Corylus avellana) Bitkisinin Tüketimi; Türkiye’de Kullanım Alanlarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2023Hopa Destinasyonunda Turizm Faaliyetlerinin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : OĞAN YENER, AKYOL CEYHUN, BULUT ZEHRA, Yayın Yeri : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi, 2022A Research on the Evaluation of Destination Instagram General User Comments of Tourists: The Cases of Mykonos and Kaş
Yazarlar : ÜNAL AYDIN, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : International Journal of Eurasia Social Sciences, 2021Alternatif Turizm Türlerinin Destinasyonlara Katkısı: Artvin ve Spor Turizmi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, Yayın Yeri : Journal of Humanities and Tourism Research (JOHUT), 2021Ekoturizm Faaliyetlerinin Turizm Destinasyonlarına Katkısı; Önlisans Öğrencilerinin Değerlendirmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Journal of Recreation and Tourism Research, 2021Yerli Ziyaretçilerin Sosyal Medyayı Kullanım Eğilimlerinin Turizm Pazarlaması Kapsamında İncelenmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Turizm Ekonomisi, Yönetimi ve Politika Araştırmaları (TEMAPOR), 2022Türkiye’de Yayla Turizmi Üzerine Yapılmış Lisansüstü Araştırmaların Bibliyometrik Analizi.
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ÇALIK İSMAİL, Yayın Yeri : Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 2022Salgın Hastalık Kaynaklı Krizlerin Turizm Endüstrisine Etkileri; Covid-19 Özelinde Bir Araştırma
Yazarlar : AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Doğuş Üniversitesi Dergisi, 2022Doğal ve Kültürel Kaynaklara Dayalı Turizm: Kars Destinasyonu
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Journal of Applied Tourism Research (JATOR), 2022Akıllı Turizm Uygulamaları Kapsamında Dijital Platformların Destinasyonlara Katkısı; “GoTurkiye” Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 2022Otel İşletmelerinin Kriz Dönemlerinde Uyguladıkları Pazarlama Stratejileri: İstanbul'da Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Nitel Bir Araştırma
Yazarlar : AYDIN EKREM,AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOID), 2013Kırsal Turizmde Ev Pansiyonculuğu Modeli ve Karadeniz Örneklemesi Artvin
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : International Journal of Social and Economic Sciences (IJSES), 2012Kırsal Alanların Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi - Artvin İli Arhavi İlçesi Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, GÜNER SİNAN, OĞAN YENER, AYDIN EKREM, YÜCE RAHİME, ULUYURT TUNCAY, Yayın Yeri : Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2014Turizmde Kurumsallaşma Sorunları, Aile İşletmeleri Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : AKADEMİK BAKIŞ Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 2014Artvin İlinin Turizm Potansiyeli ve Niş Pazarlamanın Uygulanabilirliği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Uluslararası Karadeniz Havzası Halk Bilimi Araştırmaları Dergisi, 2015Girişimci Kadınların Bölge Kalkınmasına Katkıları; Artvin Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Giresun Üniversitesi KARADENİZ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, 2017Turizm İşletmelerinde Bilgi Teknolojileri Kullanımı Kapsamında Seyahat Acentesi Web Sitelerinin İncelenmesi
Yazarlar : TAŞ MUHAMMED,AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN,AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Akademik Bakış (AK-BA), 2018Turizm Eğitimi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin İçerik Analizi Yöntemi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018Boyabat Mutfak Kültüründe Sırık Kebabının Gastronomi Açısından Önemi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2018Destinasyonların Sahip Olduğu Gastronomi Kimliğine Bir Bakış; Manisa Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,OĞAN ELA,OĞAN YENER, Yayın Yeri : Gaziantep Üniversitesi Journal of Social Sciences, 2018Destinasyon Pazarlamasında İmaj Rolünün Üniversite Öğrencileri Tarafından Algılanması; Arhavi Meslek Yüksekokulu Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN,ZENGİN BURHANETTİN,AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN,ULAMA ŞEVKİ, Yayın Yeri : MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2018Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Covid-19 Salgınına Yönelik Görüşleri
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT), 2020Turizm Ön Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Pandemisi Sürecinde Gerçekleştirilen Uzaktan Eğitim Uygulamalarına Yönelik Görüşleri
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Studies in Educational Research and Development (SERD), 2020Sürdürülebilir Turizm Anlayışı Kapsamında Bir Destinasyon Yönetim Modeli Önerisi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : İmgelem Dergisi, 2021Artvin Destinasyonundaki Turizm Faaliyetlerinin Geliştirilmesine Yönelik Kamu Paydaş Analizi
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021Otel İşletmelerinde Kullanılan Dijital Pazarlama Uygulamaları ile İlgili Yönetici Görüşleri
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, Yayın Yeri : Journal of Academic Tourism Studies (JATOS), 2021Ulusal ve Uluslararası Turizm Kuruluşlarının Global Pazarlamadaki Rolleri: Kavramsal Bir Analiz
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, BATMAN ORHAN, Yayın Yeri : Tourism and Recreation, 2020Gençlerin Boş Zamanlarında Rekreasyon Faaliyetlerine Katılım Engelleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, Yayın Yeri : Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020Destinasyon Kavramının Yeniden Yapılandırılması Üzerine Düşünsel Bir İnceleme
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020Yerel Yöneticilerin Bölge Turizmine Yönelik Düşünceleri Üzerine Bir Araştırma: Artvin - Arhavi Örneği
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ZENGİN BURHANETTİN, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, ULEMA ŞEVKİ, Yayın Yeri : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İİBF Dergisi, 2020Önlisans Öğrencilerinin Girişimcilik Eğitimleri ve Eğilimleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar : AKYOL CEYHUN, ZENGİN BURHANETTİN, AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, ULEMA ŞEVKİ, Yayın Yeri : Turkish Studies, 2019Tarım Turizmine Yönelik Hazırlanan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar : AKKAŞOĞLU SÜLEYMAN, AKYOL CEYHUN, ULEMA ŞEVKİ, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019Destinasyon İmaj Algısına Yönelik Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma: Kemaliye Örneği
Yazarlar : TAŞ MUHAMMED, AKYOL CEYHUN, ZENGİN BURHANETTİN, Yayın Yeri : lnternational Journal of Geography and Geography Education, 2019Artvin'de Niş Pazar, Yöresel Mutfak ve Turizm Ekonomisi Eğitimi
Turizm Faaliyetlerinde Paydaşların Rolü ve Turizm Ekonomisi
Türk Mutfağı Haftası
3. Turizm Şurâsı
39. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali
40. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali
Kat hizmetleri çalışanlarının örgütsel başarıya yönelik görüşlerinin balanced scorecard modeli aracılığı ile değerlendirilmesi
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2023