Birimlerden Haberler

AÇÜ Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Hopa Belediyesi iş birliğiyle Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi, 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecektir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba 39 AÇÜ Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Hopa Belediyesi iş birliği çerçevesinde Hopa Uluslararası Lojistik Kongresi, 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecektir.

Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

22 Mayıs 2024, Çarşamba 29 Fakültemizde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

22 Mayıs 2024, Çarşamba 48 Meslek Yüksekokulumuz bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kızılay ile Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi.

Üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu Tarafından "Çocuk Üniversitesi" Projesi

22 Mayıs 2024, Çarşamba 43 Üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu tarafından 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü ''Çocuk Üniversitesi'' projesi başlatıldı. İki günlük bir etkinlik olan projede  çocuklarlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilen etkinlikte ilk gün beden eğitimi kapsamında

20 Mayıs Dünya Arı Günü Üniversitemizde Coşkuyla Kutlandı

21 Mayıs 2024, Salı 64 20 Mayıs Dünya Arı Günü Üniversitemizde Coşkuyla Kutlandı

20 Mayıs 2024, Pazartesi 20 Doç. Dr. Öztürk AĞIRBAŞ tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında “Sağlıklı Yaşam ve Spor” Konulu Sunum Gerçekleştirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği gerçekleştirildi

20 Mayıs 2024, Pazartesi 42 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Gazze Soykırımı İçin Ortak Basın Bildirisi

20 Mayıs 2024, Pazartesi 47 "Üniversiteler Kıyamda" Ortak Basın Bildirisinde Fakültemiz de yer aldı.

Metin Oktay Barış ve Spor Topluluğu Köy Yolüstü İlkokulunun Restorasyonu İçin Çalışma Başlattı

20 Mayıs 2024, Pazartesi 29 Üniversitemizin Metin Oktay barış ve spor topluluğu gelecek nesillerin eğitimi katkıda bulunmaya devam ediyor. Farklı çalışmalara katılan topluluk bu defa Ardanuç ilçesine bağlı Yolüstü Köyü İlkokulunun restorasyonu için çalışma başlattı. Minik kardeşleri

Şavşat MYO’dan Gençlik Haftası’na Özel Etkinlik

20 Mayıs 2024, Pazartesi 106 Şavşat Meslek Yüksekokulu, 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında Karagöl gezisi ve Sahara Milli Parkı’nda piknik düzenlendi.