Ödünç Kitap Süre Uzatımı Duyurusu

10 Mart 2023, Cuma 625

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Üniversitelerimizin uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Artvin'e dönemeyecek olan kütüphane kullanıcılarımızın mağduriyet yaşamaması için 2023 yılı Ocak ayı içerisinde ödünç verilen kitaplarımızın iade süresi 02 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır. Tarih konusunda herhangi bir karar değişikliği olması durumunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.  Bununla birlikte, kitapları iade etmek isteyen kullanıcılarımız, kütüphanelerimize gelerek (veya kargo ile aşağıdaki adresimize göndererek) iade işlemini gerçekleştirebilecektir.

Tüm kullanıcılarımıza duyurur, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Adres (Merkez Kütüphane):                                                  Adres (Hopa Yerleşkesi Kütüphanesi):

Artvin Çoruh Üniversitesi                                                         Artvin Çoruh Üniversitesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı                    Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Merkez Yerleşke                                                                      Sundura Mah.

Çayağzı Mahallesi                                                                   Lise Cad. No:69

08000 ARTVİN/Merkez                                                            08600 ARTVİN/Hopa

Detaylı Bilgi ve Önerileriniz için:

Tel: 04662151021  Dahili Tel: 45 00 mail: [email protected][email protected]