AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı’dan Rektörümüze Ziyaret

08 Haziran 2021, Salı 145

AFAD Artvin İl Müdürü Mehmet Salih Avcı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e ‘nezaket’ ziyaretinde bulundu. Üniversitemiz Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz aylarda Üniversitemiz ve AFAD arasında “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında yürütülecek afet farkındalık faaliyetleri ile afet-acil yardım ve sivil savunma faaliyetlerine ilişkin iş birliklerinin oluşturulması amacıyla imzalanan “İş Birliği Protokolü” çerçevesinde atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler hakkında değerlendirmelere yer verildi.

Bu protokol çerçevesinde “afet ve acil durumlar” hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim faaliyetlerinin artırılması, AFAD Gönüllüsü kazanımı bağlamında öğrencilere ve çalışanlara yönelik seminer, konferans ve eğitim programlarının sunulması gibi çeşitli içerik ve faaliyetler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Aynı zamanda görüşmede İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Artvin Risk Azaltma Planı” hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret, plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.