Aile İçi İletişim, Stresle Baş Etme ve Problem Çözme Eğitimleri

15 Aralık 2023, Cuma 320

Artvin Çoruh Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde; Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şule NAMLI tarafından “İletişim ve Aile İçi İletişim”; Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Ağız ve Diş Sağlığı Programı Dr. Öğr. Görevlisi Kübra TAN tarafından “Stresle Baş Etme ve Problem Çözme” konularında Artvin İl Emniyet Müdürlüğü personeline eğitim verildi. Kurum çalışanlarına etkili iletişim, aile içi etkileşim, stresle baş etmede kullanılacak teknikler ve problem çözme becerileri konularının sunulduğu eğitim,  8-15 Aralık 2023 tarihlerinde 4 oturumda tamamlandı.