Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta'dan Rektörümüze Ziyaret

02 Ekim 2021, Cumartesi 584

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin'e "nezaket" ziyaretinde bulundu.
Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, kentin ve bölgenin turizm potansiyeli ile bu potansiyeli canlandıracak projeler hakkında değerlendirmelere yer verildi. Üniversitemizin Kafkasya bölgesinde kurmakta olduğu uluslararası akademik iş birliklerinin jeopolitik açıdan önemli bir konumda bulunan Artvin için sağlayacağı fırsatlara dikkat çekildi.
Ziyarette kent üniversite birlikteliği ve ahenginin önemine dikkat çekilirken Üniversite yönetiminin şehrin gelişimi için yaptığı planlamalar ve öğrencilerin barınma sorununu çözme noktasında gösterdiği yoğun çaba ve gayretlere değinildi. Ziyaret sonunda Sayın Vekilimiz, Rektörümüze duyduğu memnuniyeti dile getirdi.