Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’dan Üniversitemize Ziyaret

30 Nisan 2019, Salı 596

“Karadeniz’de Milli Mücadele Konferansları” programına katılmak üzere Üniversitemize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesini gezdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki ile birlikte Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Haluk Dursun, kütüphane yetkililerinden bilgi aldı. Prof. Dr. Haluk Dursun kütüphane hakkında, “Gerek tasarımı gerekse hizmet yelpazesi ve zengin içeriği bakımından örnek teşkil eden bir kütüphane olmuş. Bu kütüphanenin Artvin için önemli bir kazanım, öğrenciler için de eşsiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Dursun, akabinde Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki ile birlikte proje ve kurulum çalışmaları devam eden Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesini gezdi. Prof. Dr. Haluk Dursun, özgün bir proje olarak dikkat çeken Botanik Bahçesinin Artvin ve bölge turizmine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.