Engelleri Yıkan Süheyla Köse Üniversite Diplomasını Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’den Aldı

23 Ocak 2020, Perşembe 691

Artvinli görme engelli öğrenci Süheyla Köse, Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından mezun oldu. Süheyla Köse lisans diplomasını Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’den aldı.

Okuma gayretiyle tüm öğrencilere örnek olan görme engelli öğrenci Süheyla Köse, Artvin Engelliler Derneği heyeti ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin konuğu oldu. Fiziksel engeline rağmen azimle ve gayretle çalışıp Atatürk Üniversitesinden mezun olan Süyehla Köse, ziyarette duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Öğrenim sürecinde Artvin Çoruh Üniversitesinin kendisine her türlü imkanı sağladığını belirten Köse, hedefine ulaşması yönünde destek olanlara teşekkür etti. Köse, genç nesillerin sosyal medyada zaman harcamaktansa kitap okuyup araştırma yaparak kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

Programda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Süheyla Köse’nin böylesi bir azim ve gayretle herkese örnek olduğunu belirterek, “Süheyla bu başarısıyla, eğitimde herkese örnek bir davranış sergilemiştir. Öğrenme azmi tüm engelleri ortadan kaldırmış ve onu hedefine taşımıştır. Süheyla’nın tüm gençlere örnek olacağını düşünüyorum. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.