Gürcistan Botanik Bahçesi Yetkililerinden Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Ziyaret

10 Temmuz 2019, Çarşamba 404

Üniversitemizde “Ormancılık alanında kullanılan yeni metotlar ve orman koruma yöntemleri” çerçevesinde eğitim sürecine katılmak üzere Gürcistan Ulusal Botanik Bahçesinden (National Botanical Garden of Georgia) gelen heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti. Botanik Bahçesi Odunsu Bitkiler departmanından Yeti Yacheishvili ve eğitim sürecine dahil olan diğer katılımcılar ile Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Temel Göktürk’ün yer aldığı ziyarette, Kafkasya’da Ormancılık ve Ormancılık Uygulamaları ile Modern Yaklaşımlar Çerçevesinde Botanik Bahçeleri konularında değerlendirmeler yapıldı.