İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i Ziyaret Etti

08 Haziran 2021, Salı 135

Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

“Artvin’in kültürel dokusu ve kültür mirasları” ile “Turizmin Artvin için önemi” temalarında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, eğitim ve kültür faaliyetlerinin kentin gelişimine sağlayacağı katkılara değinildi. Artvin tarihi ve kültürü ile Artvin turizmi ekseninde gerek Üniversitemiz ve İl Müdürlüğü gerekse farklı kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımlarının yapıldığı görüşmede; Üniversitemizin yeni dönem projeleri arasında yer alan başta “Uluslararası Kafkas Kongresi” olmak üzere kentin farklı platformlarda tanıtılmasına katkı yapacak muhtelif akademik organizasyonlar üzerine istişarelerde bulunuldu.