ORMAN FAKÜLTESİ 26. MEZUNİYET TÖRENİNİ ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

17 Haziran 2022, Cuma 213

Orman Fakültemiz bünyesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Lisans öğrencileri için 26. Mezuniyet Törenini Gerçekleştirdi.
Törene Üniversite rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat KİBAR, Rektör Yardımcımız ve Orman Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aydın TÜFEKÇİOĞLU, Diğer Fakültelerimizin Dekanları, Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan ÖZKAYA, Artvin Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Yunus AYDEMİR, Orman Fakültesi hocalarımız ve öğrencilerimizin aileleri katılmıştır. Bölüm birincisi öğrencimizin konuşmasının ardından, video konferans ile Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ, Orman Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Aydın TÜFEKÇİOĞLU ve Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN öğrencilere ve ailelerine hitaben tebrik konuşmalarını yapmışlardır. Sonrasında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri takdim edilmiştir. Orman Mühendisleri Odası il ve bölge temsilcilerince dereceyle mezun olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir. "Bölüm birincisi olan öğrencimiz, babası ve dekanımız ile birlikte mezuniyet kütüğüne Meşe Yaprağı isimliğini yapıştırdıktan sonra kep atma merasimi, fotoğraf çekimleri ve ikram sonrası tören sona ermiştir.