Rektörümüz Prof. Dr. Bilgin Eğitim Fakültesi Mezuniyet Törenine Katıldı

04 Haziran 2024, Salı 199

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni 3 Haziran 2024 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’in de iştirak ettiği törende öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.
Programda değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Artvin Çoruh Üniversitesinde nitelikli eğitim-öğretim hizmetlerinin sunulduğunu öğrencilerin aynı zamanda sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve benzeri birçok alanda çeşitli fırsat ve hizmetlerden yararlanma imkânı bulduğunu ifade etti.
Mezuniyetin sadece öğrenciler ve veliler için değil aynı zamanda üniversite için de ortak bir neşe kaynağı olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Bilgin ahlaklı, değerlerine bağlı, nitelikli ve kültürlü bireyler olarak yetişen gençlerin bundan sonraki mesleki hayatlarında sunacakları hizmetler ile Artvin Çoruh Üniversitesi adına gurur tablosu olacağını ifade etti.
Evlatlarını edepli, saygılı ve çalışkan bireyler olarak yetiştirdikleri için velilere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Bilgin öğrencileri kutlayarak bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmasında İsrail’in Filistin halkına yönelik zulmünü kınayan Rektör Prof. Dr. Bilgin, Ortadoğu’da yaşanan bu katliamın bir an önce sona ermesi temennisinde bulundu.
Programda aynı zamanda İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kolomuç da bir konuşma gerçekleştirdi. Protokol konuşmalarının ardından mezun öğrenciler adına konuşmayı Eğitim Fakültesi birincisi Melisa Çobanoğlu yaptı.
Mezun öğrenciler tarafından Öğretmen Andı’nın okunduğu program, katılımcı protokol tarafından öğrencilere plaket ve mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi.