Tıbbi Aromatik Bitki Ürünleri Pazarlama Stratejileri Değerlendirme Toplantısı

17 Nisan 2024, Çarşamba 166

“Tıbbi ve aromatik bitkiler” sahasında mütehassıs bir üniversite olarak önemli proje ve çalışmalara imza atan Artvin Çoruh Üniversitesinde 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Tıbbi Aromatik Bitki Ürünleri Pazarlama Stratejileri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent Sağlam başkanlığında düzenlenen toplantıda Üniversitemiz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (TAMBER) tarafından üretimi gerçekleştirilen ve pazara sunulması yönünde hazırlıkların başlatıldığı tıbbi ve aromatik bitki ürünleri özelinde pazarlama stratejilerinin belirlenmesi ve marka değeri oluşturulmasına yönelik çalışmalar hususlarında istişareler yapıldı.
Toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Ardıç, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy ve Fakülte Yönetim Kurulu üyeleri ile Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi (Artvin TTO), Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Projeleri Koordinatörlüğü (TABİK) ve TABMER yetkilileri katılım gösterdi.