Artvin Çoruh Üniversitesi Seferberlik Buluşmasını Gerçekleştirdi

14 Haziran 2024, Cuma 128 “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” sahasında mütehassıs bir üniversite olarak bu alanda önemli çalışmalara imza atan Artvin Çoruh Üniversitesinde 14 Haziran 2024 Cuma günü Artvin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Seferberlik Buluşması düzenlendi.

Üniversitemizde Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi

14 Haziran 2024, Cuma 164 Üniversitemizde Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi

14 Haziran 2024, Cuma 115 Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ayla Bilgin'e American Society of Civil Engineers-Environmental and Water Resources Institute tarafından 2024 yılının “Visiting International Fellow” ödülü verildi.

Rektör Prof. Dr. Bilgin İl Jandarma Komutanı Çelik’i Ziyaret Etti

13 Haziran 2024, Perşembe 92 Rektörümüz Prof. Dr. Bilgin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Öğrencisi Beyzanur Büyükgöze  2024 Mavera Ödülüne Layık Görüldü

10 Haziran 2024, Pazartesi 115 Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Beyzanur Büyükgöze deneme dalında Mansiyon Ödülü almıştır.

Uluslararasılaşma Buluşmaları Bu Kez Fen-Edebiyat Fakültesi ile Gerçekleşti

10 Haziran 2024, Pazartesi 0 Erasmus+ KA2 projeleri ve diğer AB proje imkânlarının ele alındığı bilgilendirme toplantısı, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Artvin Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkuyla Kutlandı..

10 Haziran 2024, Pazartesi 126 Artvin Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkuyla Kutlandı..

Arhavi Meslek Yüksekokulu 14. Mezuniyet ve Kuşak Bağlama Töreni

10 Haziran 2024, Pazartesi 102 On dördüncüsü düzenlenen Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet ve Kuşak Bağlama Töreni öğrenciler, öğrenci velileri, öğretim elemanları ve protokol üyelerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

12. Spor Şenliği Heyecanı Sona Erdi

07 Haziran 2024, Cuma 135 Spor alanında nitelikli hizmet sunma gayretlerini sürdüren Artvin Çoruh Üniversitesinde 12. Spor Şenliği tamamlandı.

12. Spor Şenliği Personel Voleybol Turnuvası Sona Erdi

07 Haziran 2024, Cuma 77 Spor alanında nitelikli hizmet sunma gayretlerini sürdüren Artvin Çoruh Üniversitesinde 12. Spor Şenliği Personel Voleybol Turnuvası müsabakalarının ardından tamamlandı.