HABERLER

Türkçe Dil Sınavının Standardizasyonu Çalışmaları Kapsamında Üniversitemize Ziyaret

18 Mayıs 2022, Çarşamba 46 Türkçe Dil Sınavının standardizasyonu için çalışmalar yürütün HG Akademi Genel Müdürü Mustafa Hürmüzlü ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i ziyaret etti.

Üniversitemizde Hemşirelik Haftası Programı Düzenlendi

18 Mayıs 2022, Çarşamba 32 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Artvin İl Sağlık Müdürlüğü birlikteliğinde düzenlenen Hemşirelik Haftası Programı, 17 Mayıs 2022 Salı günü Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Mer

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu Kemalpaşa’da

17 Mayıs 2022, Salı 46 Topluluğu üyeleri Teknik Gezi kapsamında Artvin ilimizin Kemalpaşa ilçesinde bulunan Sarp Otel, İstanbul Bazaar Alışveriş Merkezi ve Kopmuş Plajını ziyaret etme fırsatı buldu.

İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerine "Mezun Buluşmaları" Semineri Düzenlendi.

17 Mayıs 2022, Salı 61 İşletme Fakültesi Seminerleri kapsamında “Mezun Buluşmaları” etkinliği 16 Mayıs 2022 tarihinde düzenlendi. .

Artvin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kahraman Derece, Rektörümüz Prof. Dr. Bilgin’i Ziyaret Etti

16 Mayıs 2022, Pazartesi 33 Artvin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kahraman Derece, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e “nezaket” ziyareti gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz Yılın En Genç Haftasında Arhavi Bal Ormanı’na Yürüdü!

16 Mayıs 2022, Pazartesi 57 Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu, her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Arhavi Bal Ormanı’na doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Kocatepe’den Rektörümüze Ziyaret

16 Mayıs 2022, Pazartesi 85 Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Başkanı Mehmet Kocatepe, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yiyecek İçecek Hizmetleri dersi kapsamında Öğrencilerimizin İlk Ürünleri Dünya Mutfaklarından Oldu

16 Mayıs 2022, Pazartesi 89 Yiyecek İçecek Hizmetleri Dersi Kapsamında Öğrencilerimizin İlk Ürünleri Dünya Mutfaklarından Oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bilgin, Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

13 Mayıs 2022, Cuma 99 Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’e “nezaket” ziyaretinde bulundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Ders Uygulamaları Devam Ediyor

13 Mayıs 2022, Cuma 121 Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Halk Sağlığı Hemşireliği dersi uygulamalarında Artvin il merkezinde yaşayan bireylerde hipertansiyon taraması yaparak bireylerin tanı almaları ve farkındalıklarının artırılmasını sağlıyorlar.