“Uluslararası Covid-19 Sürecinde Eğitimde Yeni Normlar” Kongresi Öncesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

07 Haziran 2021, Pazartesi 263

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Makamında gerçekleşen ziyarette Artvin Çoruh Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 21-22-23 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan “Uluslararası Covid-19 Sürecinde Eğitimde Yeni Normlar Kongresi-II” ile ilgili hazırlık süreci değerlendirildi.

Kurumlar arası işbirliklerinin ve yürütülecek ortak çalışmaların sadece ilgili kurumlara değil aynı zamanda kentin ve bölgenin tanıtımına ve kalkınmasına yönelik müspet etkilerinin olacağı fikrinin paylaşıldığı ziyarette; eğitim ve turizmin kent ve bölge ekonomisinin temel yapı taşları olduğuna dikkat çekildi. Toplantıda aynı zamanda önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç ve İl Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı ziyaret, hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.