Üniversitemizde Yeni Programlar Açıldı

23 Haziran 2020, Salı 1251

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz bünyesinde, 2 lisans ve 5 önlisans programının açılmasına ve bu programlara öğrenci alınmasına onay verdi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Üniversitemizde yeni açılan programlar aşağıda listelenmiştir:

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Sağlık Bilimleri Fakültesi - Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Artvin Meslek Yüksekokulu - Aşçılık

Artvin Meslek Yüksekokulu - Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon

Artvin Meslek Yüksekokulu - Acil Durum ve Afet Yönetimi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - Fizyoterapi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - İş ve Uğraşı Terapisi

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde yeni bölüm ve programların açılmasına YÖK tarafından onay verilmiş olup gerekli hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte bu  programlara öğrenci alımını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle, Üniversitemiz bünyesine kazandırılan bölüm ve programların Üniversitemize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu kararın alınmasında başta YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta SARAÇ ve kurul üyeleri olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.