Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Aşkın Göktürk, Yüksekokul Akademisyenlerinin Öğretmenler Günü'nü Kutladı.

24 Kasım 2023, Cuma 243

Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Aşkın GÖKTÜRK, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yüksekokul akademisyenlerine bir kutlama mesajı gönderdi.

Göktürk; '' Farklı meslek gruplarından olsak da insan yetiştiriyor ve eğitiyoruz. Dolayısıyla akademisyen olarak özde hepimiz birer öğretmeniz. Belki de bizim işimiz daha zordur çünkü öğretmenin yanında bir de araştırma yapmamız ve güncel bilgilerle meslek mensubu geliştirmemiz gerekiyor. Sözün özü, bizlerinde bunu fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun'' ifadelerini kullandı.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Aşkın GÖKTÜRK Yüksekokul'da görev yapan tüm akademisyenlere çiçek ve çikolata göndererek, günlerini kutladı.

Kutlama mesajı Yüksekokul akademisyenleri tarafından memmuniyetle karşılandı.